La Festa del Poble d’Encamp, caliu enmig la pandèmia

El passat cap de setmana, entre els dies 20 i 21 de juny, la parròquia d’Encamp es va engalanar amb la seva tradicional Festa del Poble, on els veïns van gaudir d’espectacles itinerants i presentacions musicals.

Públic a la festa del Poble

Malgrat la pandèmia, encara hi ha moments on la diversió, les rialles i el caliu es manifesten a peu de carrer. La Festa del Poble d’Encamp, duta a terme els passats dies 20 i 21 de juny, va ser l’excusa perfecta perquè els encampadans visquessin una jornada alegre i plena de color.

Espectacle a la Festa del Poble

El dissabte, els espectacles i activitats van començar amb l’Esbart Sant Romà i la presentació ‘Encamp de Gresca’, la qual es va mostrar a través de la plataforma de vídeos YouTube. A les 12 del migdia, Les Poppins van protagonitzar una desfilada pels indrets de la parròquia, mentre la veïnada agraïa el show amb forts aplaudiments.

Terrasses a la festa del Poble

A les 16.30 hores, l’espectacle infantil ‘Explosive’ va alimentar l’eufòria de la canalla que, poc temps després, va gaudir una altra vegada de la presentació itinerant de Les Poppins. Finalment, a la plaça dels Arínsols, les terrasses es van omplir d’espectadors que van donar la benvinguda a l’agrupació The Scarlett Brotherhood, quina actuació musical va evocar les millors melodies d’Irlanda i del sud dels Estats Units.

The Scarlett Brotherhood a la Festa del Poble

La jornada de diumenge també va estar marcada per l’energia i el color, gràcies a les dues desfilades que Les Cyclos Clowns van fer arreu del poble d’Encamp. Mentrestant, els més petits es van trobar al Prat Gran per a gaudir de l’espectacle ‘Que peti la plaça’. Com a cloenda d’aquesta Festa del Poble, la banda Manu & The Vodk’s ens va regalar un concert ple de clàssics del rock and roll, que van fer encara més amena la celebració.

Concert a la festa del poble d'Encamp