(+Fotos) Alicia Luño presenta ‘Epifanies i falsos deus’

Fins al 3 de març es pot visitar, a la sala d’exposicions de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa, l’exposició d’Alicia Luño, ‘Epifanies i falsos deus’, realitzada en el marc del programa “La Cultura no s’atura”. Una mostra que acull dotze obres que capturen elements del paisatge andorrà i de l’entorn urbà que ens envolta.

Fotos: Noelia Farias

La inauguració de l’exposició va tenir el passat 3 de febrer i va comptar amb la participació del conseller de Cultura i Afers Socials del comú d’Encamp, David Cruz, qui va destacar que va ser la primera vegada que l’espai “acull una exposició d’aquestes característiques” i va celebrar poder tenir l’exposició de Luño durant tot un mes, ja que és una manera de “fomentar i promocionar l’oferta cultural” al Pas de la Casa.

Presentació  d

D’altra banda, l’artista va explicar que les pintures que acull la mostra “mostren la captivitat del paisatge natural en el plànol urbà que hi ha a Andorra”.

Cal destacar que l’exposició és gratuïta i es pot veure durant l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme, de les 9 h fins a les 13 h i de les 15 h fins a les 19 h.