(+Fotos) Andorra s’acomiada del Campionat Europeu de Patinatge Artístic

La cita, que es va organitzar amb la cooperació de la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) i la Federació Andorrana de Patinatge (FAP), va cloure el 10 de setembre amb el cap de Govern com a protagonista de la cerimònia d’entrega de premis.

Fotos: César De Pablos

Afició espanyola a la Cerimònia de cloenda del Campionat Europeu de Patinatge ArtísticEl domini d’Itàlia, Espanya i Portugal es va fer notar al Campionat Europeu de Patinatge Artístic de World Skate Europe, tant a les grades com a la pista del Pavelló Poliesportiu d’Andorra la Vella, en el marc d’una preciosa competició que va permetre els espectadors gaudir dels millors patinadors artístics del continent.

Selecció italiana de patinatgeAndorra, per descomptat, va ser-hi present i va comptar amb l’actuació de la jove Brenda Luque, qui va aconseguir una onzena posició en el programa curt de la categoria juvenil femenina en obtenir una qualificació de 31.61 punts. En el patinatge lliure, Luque va repetir posició, aquesta vegada amb puntuació de 43.42.

Brenda LuqueEric Barbeitos, per la seva banda, es va quedar a molt poc de pujar al podi del programa curt de la categoria juvenil masculina, en la qual va signar una molt digna quarta plaça i 50.68 punts. La mateixa sort va tenir l’andorrà en el patinatge lliure, on va obtenir una qualificació de 73.34 punts, suficients per assegurar la quarta posició.

Cerimònia de cloenda del Campionat Europeu de Patinatge Artístic

En el programa curt de la categoria júnior femenina, Jana Galabert va culminar onzena amb puntuació de 29.05, mentre que, en el patinatge lliure, va caure a la tretzena posició (42.30), per sobre de les suïsses Hannah Simons (30.22) i Zoe Frischmuth (26.10).

Cerimònia de cloenda del Campionat Europeu de Patinatge ArtísticDurant l’acte de cloenda, el cap de Govern, qui va lliurar les medalles als guanyadors de les últimes categories disputades, va encoratjar els patinadors a continuar les seves carreres esportives per impulsar aquest i altres esports minoritaris que, malgrat la popularitat d’altres disciplines, no paren de créixer i guanyar adeptes i presència mediàtica.

Cerimònia de cloenda del Campionat Europeu de Patinatge Artístic

Gaudeix de més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Campionat Europeu de Patinatge Artístic

Andorra s’acomiada del Campionat Europeu de Patinatge Artístic