(+Fotos) El nou River Centre Comercial ja és una realitat a Encamp

A l’Avinguda Joan Martí, número 11, a Encamp, el Grup Hiper Pas ha inaugurat el segon River Centre Comercial al Principat. L’obertura ha tingut lloc aquest matí.

Fotos: Elena Melgarejo · Sirine Belhedi

River Centre Comercial a Encamp

Amb una àrea de 1.400 m², el nou establiment es converteix en el supermercat més gran del poble, oferint una àmplia selecció de productes alimentaris. Les seccions de frescos, que inclouen peixateria, carnisseria, xarcuteria/formatgeria i fruiteria, destaquen per la seva excel·lent qualitat, garantint la traçabilitat dels productes i els millors preus del mercat. A més, el supermercat ofereix un ampli assortiment de begudes, vins, alcohols, articles de drogueria, cura personal, productes per a la llar, petit electrodomèstic i gadgets de tecnologia.

River Centre Comercial a Encamp

L’oferta del nou centre comercial es complementa amb un Granier Bakery & Coffee i la Farmàcia Baixench. El River d’Encamp també proporciona aparcament gratuït per als clients, amb espais per a la càrrega elèctrica i un Kid’s Park a l’aire lliure, pensat especialment per als més petits. Tot això té com a objectiu assegurar que els clients gaudeixin de la millor experiència de compra possible.

River Centre Comercial a Encamp

Amb la inauguració d’aquest nou River Centre Comercial a Encamp, el Grup Hiper Pas demostra la seva aposta per  donar servei a tot el país. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses empreses com ara Auró Jardiners, Construccions Roca, Diastone, Electricitat Caldes, Electrofred Rosell, Elit Sistemes, Enginyeria Bernabé Rodríguez, Escoem, Fusteria Brunel, Fusteria Freixes, Instal·lacions Amac, KFS Arquitectes, Lampisteria Encamp, Mondeconsa, Multiserveis CoPríncep, Pavand, Pintures 3,14, Port-Guix, Prodomo, Protecvall, Q7, Rètols Futura, SIEP, Sipce, Tot Teulades i Unitas, així com altres empreses que, de manera indirecta, han contribuït a fer possible la inauguració d’aquest nou centre comercial a la parròquia d’Encamp.