(+Fotos) Noble Panacea arriba a Andorra de la mà de Perfumeria Júlia

El passat 14 de juny, els clients de Júlia Onix van poder conèixer la nova marca prèmium de cura facial creada per Sir Fraser Stoddart, Premi Nobel de Química el 2016, que revoluciona el mercat amb l’ús de la tecnologia OSMVTM. Tecnologia que té la capacitat de potenciar fins a deus vegades els resultats antienvelliment de la pell.

Fotos: Noelia Farias

Maria Pardinas, especialista de la firma va ser l’encarregada de revelar alguns secrets de la marca que arriba al mercat andorrà de la mà de Perfumeria Júlia. Es tracta d’una firma que aposta per la bellesa autèntica basant-se en l’excel·lència científica, la sostenibilitat i les fórmules netes.

Noble Panacea és una marca basada en l’ambiciosa investigació de Sir Fraser Stoddart, professor de Química de la Universitat de Northwestern, de Chicago, que va rebre l’any 2016 el Premi Noble de Química pel seu treball en l’estudi del moviment molecular. Durant la seva investigació, Fraser va descobrir la tecnologia Orgànic Super  Molecular Vessel i, des de llavors, ha supervisat la fórmula de Noble Panacea que fa ús d’aquesta tecnologia que permet protegir i alliberar, de manera programada, ingredients actius, de la més alta qualitat, multiplicant per deu la seva eficàcia.

Bellesa responsable i integritat dels ingredients

Cada fórmula de Noble Panacea ve en un format de monodosi amb l’objectiu de preservar els ingredients de la degradació que produeix l’exposició a la llum, la calor, l’aire i la humitat, a més, de proporcionar la dosi perfecta per aconseguir resultats òptims.

Noble Panacea, a més d’ocupar-se de la bellesa de la pell, és una marca compromesa amb la cura del medi ambient, per això s’encarrega de fomentar rituals de bellesa sostenibles amb fórmules netes, lliures de crueltat animal i creades amb tecnologia verda OMV.

Les dosis actives diàries de Noble Panacea són 100% reciclables a través de l’associació de la TerraCycle®, líder mundial en el reciclatge de tot tipus de materials. Els innovadors envasos, lliures de plàstics, estan fets amb un material renovable i sostenible com el midó, mentre que el cartró i el paper compten amb la certificació FSC®, de boscos ben gestionats.

Els productes de la marca tenen el certificat Leaping Bunny, no contenen gluten ni fragàncies. Estan lliures de parabens, silicones, oli vegetal, vaselina, nitrats, fragàncies sintètiques o ingredients d’origen animal o d’altres que puguis ser perjudicials.

Noble Panacea arriba a Andorra de la mà de Perfumeria Júlia