Frescor, comoditat i qualitat al Centre Comercial Sant Eloi

En un recinte espaiós de 2.500 m², andorrans, residents i visitants per igual poden gaudir d’una experiència de compres única al supermercat CondisLife del Centre Comercial Sant Eloi. Aquesta destinació, situada a Sant Julià de Lòria, ofereix una àmplia gamma de productes i serveis per satisfer totes les necessitats dels seus clients.

Sant EloiUna de les característiques més destacables del supermercat CondisLife del Centre Comercial Sant Eloi és la seva dedicació a proporcionar productes de la més alta qualitat. Els aliments són portats del mar, l’hort i la muntanya directament a la teva taula, de manera que la frescor sempre serà una prioritat.

Sant EloiLes seccions de xarcuteria, formatgeria i carnisseria són un element diferenciador d’aquest supermercat, ja que compten amb els millors productes de proximitat i de denominacions d’origen certificades o protegides, així com plats preparats perquè puguis degustar-los tant a la feina o com a la teva llar. Això i els preus realment competitius fan que Sant Eloi sigui una parada obligatòria per fer les teves compres.

També podràs fer les teves compres en línia a través del portal web www.condisline.ad

La peixateria és un lloc que brilla amb llum pròpia, ja que ofereix productes 100% frescos que arriben diàriament de les llotges catalanes i d’altres racons de la costa ibèrica. Així, les millors opcions en peixos i mariscos les podràs trobar a Sant Eloi. A més a més, la secció de fruita i verdura, una altra àrea d’excel·lència, és una zona idònia on tothom podrà adquirir una àmplia varietat de productes frescos i de qualitat, ideals per a una dieta saludable.

Sant EloiLes compres més convenients

Un cop hagis completat les teves compres al supermercat, podràs explorar la galeria comercial adjacent on destaquen zones molt completes com ara la fleca i pastisseria, la perfumeria, una rellotgeria i l’espai dedicat al tabac.

Sant EloiA banda d’omplir el carret de la compra, també podràs gaudir de diversos serveis addicionals per a aprofitar la teva visita; des d’omplir el dipòsit del teu vehicle i fer una pausa relaxant a la cafeteria, fins a descobrir les ofertes i novetats de la parafarmàcia més gran d’Andorra.

En resum, el supermercat CondisLife del Centre Comercial Sant Eloi és una destinació on la qualitat, la frescor i la comoditat es reuneixen per oferir-te una experiència de compres realment agradable.


Carretera d’Espanya. AD600 Sant Julià de Lòria · +376 743 140 · www.santeloi.com