Hotel Nòrdic, ideal per a celebracions

L’Hotel Nòrdic del Tarter va organitzar una jornada de portes obertes per donar a conèixer les grans possibilitats que ofereix en matèria de celebració i esdeveniments. Una nova sala i diversitat de propostes van centrar l’acte.

Sala hotel nòrdic
Foto: Nelly Dedea

La jornada de portes obertes de l’Hotel Nòrdic al Tarter va concentrar un gran nombre de persones que hi van acudir interessades per descobrir les últimes novetats en matèria d’organització d’esdeveniments, tant per visitar la nova sala de l’hotel especialment creada per celebrar-hi festes, com per conèixer els diferents professionals que intervenen en els diferents esdeveniments, com els fotògrafs o els organitzadors de bodes i festes.

Expositors Hotel Nòrdic
Foto: Nelly Dedea

L’Hotel Nòrdic va servir un aperitiu excel·lent amb totes les novetats gastronòmiques que proposen, tant pel que fa a la rebosteria salada i dolça, com les begudes i els nous còctels.

Hotel Nòrdic Andorra
Foto: Nelly Dedea

Els visitants es van anar passejant pels estands dels professionals, com els fotògrafs Gustavo Subilibia, Martín Imatge o Fotomaton. També hi havia una representació de Gatzara, l’empresa especialitzada en organització d’esdeveniments, tant pel que fa a la decoració com a la música i l’espectacle. Igualment, les “wedding planners”, Beth Events i la nova empresa Betwo, especialitzada en decoració, i Unic Events, van mostrar les novetats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.