(+Fotos) La Humanium Symphony Orchestra tanca a Andorra la primera part de la seva gira

La Humanium Symphony Orchestra, orquestra simfònica de la Humanium International University, va iniciar una gira de concerts a València i Valladolid que va culminar amb un recital benèfic a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Fotos: Paula Cristina

álvaro gómez gómez al Concert Humanium Symphony Orchestra

Dirigits per l’Álvaro Gómez Gómez, els músics de la Humanium Symphony Orchestra van posar el punt final a la seva gira programada per al juliol, que va començar a Xelva, València, i va continuar a Olmedo, Valladolid. Andorra va ser llavors la tercera i última parada d’aquesta temporada de concerts realitzats per l’orquestra simfònica de la Humanium International University.

Concert Humanium Symphony Orchestra

Però, el del passat 10 de juliol, no va ser un concert qualsevol, sinó un de solidari en què van interpretar l’Obertura “Un dia a Viena” (F. Von Suppé) i la Simfonia núm. 9 “Des del Nou Món” (A. Dvořák). Gómez Gómez i els seus músics, doncs, van protagonitzar un recital altruista per recaptar fons destinats a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA), després que, tan sols un mes abans, la Humanium International University i l’ONG signessin un conveni de col·laboració per continuar la tasca de divulgació i sensibilització envers les persones afectades per alguna d’aquestes malalties.

Concert Humanium Symphony Orchestra

A banda del caràcter benèfic de l’espectacle, cal remarcar que aquest es va dur a terme sota el títol de ‘Concert inaugural de l’Orquestra Simfònica d’Humanium International University’, un nom que en si mateix és un recordatori de la nova etapa que la institució educativa afrontarà a partir del pròxim curs 2022-2023, quan la seu administrativa passarà, d’ubicar-se provisionalment a Andorra la Vella, a ser efectiva i permanent a Sant Julià de Lòria.

Concert Humanium Symphony Orchestra

La universitat, que va néixer fa quatre anys sota l’aixopluc d’Actua –ara anomenada Andorra Business– preveu matricular uns 200 estudiants, en modalitats online i semipresencial, en formació musical, amb l’objectiu de poder-se ampliar a altres àrees d’estudi en un futur.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La Humanium Symphony Orchestra tanca a Andorra la primera part de la seva gira