La nova secció de xarcuteria-formatgeria de River Centre Comercial és una realitat

River Centre Comercial va completar els treballs de remodelació de la nova àrea de xarcuteria-formatgeria, que compta amb 100 metres quadrats, distribuïts en sala de vendes i diferents zones dissenyades per millorar l’experiència de compra dels clients.

Foto: River Centre Comercial

Després de completar les reformes integrals de diferents espais del reconegut establiment lauredià, River Centre Comercial dona la benvinguda a la nova secció de xarcuteria-formatgeria, en la qual els clients ja poden trobar des de pernil cuit, gall dindi, i embotits tradicionals cuits i curats, fins a una gran varietat d’ibèrics, diferents especialitats, així com una acurada selecció de patés de la millor qualitat, de proximitat, del país, i també de les millors marques del mercat.

D’aquesta manera, River Centre Comercial no només aposta per un espai més ampli, funcional i confortable per als visitants, sinó també per oferir una experiència de compra més completa en què també hi hagi productes sense gluten, d’excel·lència certificada, traçabilitat garantida i al millor preu.

Quant als formatges, el client podrà escollir entre ser atès al taulell o triar el producte de la seva preferència a l’espai de lliure servei, on hi ha una àmplia selecció d’articles, de xarcuteria llescada i formatge, preparats i tallats diàriament a l’obrador. Com no pot ser d’una altra manera, la varietat d’especialitats de formatges, així com de textures i d’orígens, es continuaran comercialitzant sota la millor relació qualitat-preu.

Amb aquesta nova reforma, River Centre Comercial referma l’aposta de consolidar-se com a referent al Principat, quant a varietat i els millors preus en productes frescos.