La il·lusió del Nadal envaeix la capital

De l’1 al 30 de desembre, Andorra la Vella es va transformar en Poblet de Nadal, amb mig centenar de propostes en carrers i places de la capital. L’ambient festiu i nadalenc hi va regnar durant tot el mes.

Poblet de Nadal Andorra la Vella
Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Al Mercat de Nadal, situat a la plaça del Poble, s’hi van ubicar les típiques casetes de fusta, un total de 35, amb tallers infantils i per a adults amb artistes del país, també la 3a Mostra de Nadales, amb una bona colla de cantants i grups del país, es van fer actuacions de música en viu, demostracions de cocteleria i un showroom de roba esportiva feta a Andorra. També van aplegar molt públic les activitats gastronòmiques amb els xefs de l’Embassy i de l’Hermitage.

Rens de nadal a l'avinguda meritxell
Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

A més, tots els dies, van estar oberts el súper tobogan de gel sintètic de 35 metres a l’entrada de Riberaygua, i la pista de patinatge i el laberint de llum i colors a la plaça Guillemó, per on van passar multitud de nens i nenes. A la zona de Riberaygua hi havia també els rens i els dromedaris, que van fer les delícies de la mainada.

Tobogá de gel andorra
Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Tots els eixos comercials d’Andorra la Vella van vestir-se de Nadal, amb diferents activitats, com els espectacles itinerants “Transmutation du Dragon”, el “De Peluche”, “Aquavelos” i ”Fiers à Cheval”. L’Oficina de correus màgica va ser tot un èxit, amb llargues cues de nens i nenes que volien lliurar les seves cartes al Pare Noel i als Reis d’Orient.

Mercat del poblet de nadal
Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Una edició remarcable del Poblet de Nadal, que va portar l’esperit nadalenc a tots els racons de la capital del Principat.

Reis Mags Nadal Andorra la Vella
Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara