L’Horòscop de gener: etapes de creixement professional

L’Horòscop de gener:
ÀRIES 21-03/20-04

És un moment propici per posar en ordre tots els temes que vas deixar pendents abans d’acabar l’any. Gaudeixes d’energia per afrontar-ho, però també hauràs d’eludir importants obstacles. Vigila amb els teus comentaris i centra’t a negociar amb tothom, sinó, et plouran els problemes..

 

TAURE 21-04/20-05

Entres en un moment d’indefinició de les coses, que canviaran amb molta velocitat i això comportarà un cert desconcert a l’hora de prendre decisions. Ho hauràs d’examinar tot amb deteniment per prendre les decisions més encertades.

 

BESSONS 21-05/21-06

S’anuncien canvis en les teves relacions personals i, sobretot, sentimentals. Si saps aprofitar aquest moment, podràs refermar la teva relació o trobar la parella adient. En cas contrari entraries en una etapa de depressió i desànim. Canalitza l’energia i mira de construir un nou futur.

 

CRANC 22-06/22-07

Canvis importants en les relacions familiars, sobretot, pel que fa a les relacions amb els fills. Mira de demanar ajuda als experts per poder redreçar la situació. Repassa amb calma i objectivitat la teva rutina i canvia el que no funcioni. Controla l’alimentació.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest serà un mes en què les relacions i la comunicació seran l’eix central de la teva vida. Si vols, podràs augmentar les teves habilitats, només t’ho has de proposar i també seria interessant optar per una mica més de formació de l’activitat que desenvolupes. Confia en tu mateixa.

 

VERGE 23-08/21-09

És hora de renovar, no només la teva vida, sinó també la teva llar. Revisa els errors del passat i comença una nova etapa, posant els ingredients que et puguin donar més seguretat i estabilitat, en cas contrari, et sentiràs sola i abandonada. Vigila amb l’excés d’energia.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Serà un mes amb moltes fluctuacions i hauràs d’estar molt concentrada per poder afrontar tots els esdeveniments. Mira de promocionar-te al màxim, perquè les teves paraules tindran més ressò del que és habitual. Intenta fer una mica més d’esport.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Serien interessants certs moments de solitud i reflexió per poder desenvolupar les teves idees i la teva creativitat de cara al futur. És moment de fer balanç de tot el que has fet per tal d’abandonar les coses que no funcionen i crear noves possibilitats.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Serà una etapa molt complicada perquè hauràs de prendre decisions molt importants que poden comprometre el teu futur. Si fas un bon enfocament, posaràs les bases per a un futur molt sòlid, tant pel que fa a la família, com la salut o els temes econòmics. Mira de controlar tots els teus moviments.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Aquest serà un mes especialment important per als temes professionals i hauràs d’afrontar moltes gestions en aquest sentit. Prepara’t a negociar amb habilitat i posa al dia les teves estratègies. Tot això també et servirà per solucionar possibles problemes familiars, així que pren nota.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Es presenta un mes amb certes turbulències i hauràs d’estar preparada per fer un gran esforç mental per tal de posar les teves habilitats a punt i afrontar els potencials problemes amb certes garanties. Mira d’utilitzar la teva intel·ligència innata i no caiguis en probables indecisions.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

És molt possible que pateixis un gran canvi en les teves relacions professionals, molt possiblement posaràs punt final a una relació laboral, i és molt important que et centris per crear noves i més bones oportunitats. Si no et mous, sentiràs una certa sensació de fracàs i abatiment.