Joan Mundet exhibeix la seva obra a La Massana Còmic

L’il·lustrador català Joan Mundet va tornar a Andorra per presentar la novel·la ‘Bajo el cielo de acero’, una espectacular obra gràfica, de 180 pàgines, que narra la història d’Horace, un genet solitari que deambula entre Arizona i Mèxic, i que es troba amb una nena de nom Rita.

Fotos: César De Pablos

Obra de Joan Mundet

‘Bajo el cielo de acero’ és l’obra editada molt recentment per Joan Mundet, però també és el títol de l’exposició que acull el Museu La Massana Còmic, una mostra plena d’il·lustracions creades a puny per l’artista català, que s’estendrà fins al pròxim 12 de febrer.

Presentació del llibre de Joan Mundet

Mundet és recordat per ser el dibuixant de destacades obres com ara la saga ‘Capablanca’ o les aventures del capità Alatriste, d’Arturo Pérez Reverte, però també per participar en l’exposició i posterior edició d’un catàleg commemoratiu amb motiu del desè aniversari de La Massana Còmic, l’any 2006.

Joan Mundet i Marc Jové

15 capítols, de 12 pàgines cadascun, conformen el llibre ‘Bajo el cielo de acero’ que, inicialment, Mundet va treure amb el suport de l’editorial italiana Aurea. Però, durant els dies de confinament, va decidir publicar la seva obra a Facebook, un fet que va causar una onada de reaccions favorables. “Sempre m’ha agradat la idea de fer una història de western”, expressava l’artista, el passat 21 de gener, quan compartia la seva experiència amb els presents a l’exposició. Va explicar que aquesta és una molt bona manera de narrar històries sense fer servir tantes paraules, tot i que “no tenia clar el final que volia fins que vaig arribar a l’últim capítol”.

Il·lustracions de Joan Mundet

El conseller massanenc Marc Jové va agrair la presència del cèlebre il·lustrador català i es va emportar un exemplar signat pel mateix artista. Jordi Planelles, vicepresident de l’Associació Andorrana del Còmic, la Il·lustració i l’Animació (ARCA), també va ser-hi present.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Joan Mundet presenta

democrates andorra