MINISO aterra a l’avinguda Carlemany per conquerir el mercat andorrà

Coneguda pels seus productes de lifestyle de gran qualitat i preus assequibles, la marca japonesa MINISO s’estrena avui al Principat d’Andorra amb una botiga ubicada a l’avinguda Carlemany, núm. 62. 

Fotos: Noelia Farias

En tan sols 8 anys des del seu llançament mundial, MINISO ha aconseguit obrir gairebé 5.000 botigues arreu del món. És, sens dubte, una fita molt destacable, considerant les especificitats dels diferents mercats que la marca japonesa abasta, entre els quals trobem, per exemple, els Estats Units, Regne Unit, Austràlia, Canadà, França, Mèxic, Espanya, Xile, la Xina, Portugal i, des del passat 21 de gener, Andorra.

La jornada inaugural ha estar ben rebuda per la clientela andorrana, que, de manera curiosa, ha entrat a fer una ullada a la gran varietat de productes que el gegant nipó ofereix al nostre país. Cal dir que alguns dels clients ja coneixien prèviament la marca des de l’any passat, ja que, a Barcelona, també hi és la firma japonesa i està causant molt bones sensacions amb les seves línies de salut i bellesa, productes de temporada, moda de la llar, bosses i estoigs, accessoris, papereria, tèxtils, joguines i moltes més.

És que el disseny de la gamma MINISO és quelcom que no passa desapercebut, ja que tots els seus productes són el resultat de la creativitat materialitzada per un gran equip de professionals de diferents racons del món. Així, doncs, a partir d’ara, Andorra té una miqueta del Japó a l’eix comercial més important del país, però amb el toc de creadors de Noruega, Finlàndia, Espanya, Dinamarca i fins i tot Corea del Sud.