(+Fotos) Líquid Dansa torna als escenaris amb la peça ‘POR + DESIG’

‘La cultura no s’atura’ va arribar una altra vegada a la parròquia de La Massana, amb l’estrena de l’obra ‘POR + DESIG’, dirigida pel dramaturg Alfons Casal. La mostra va tenir lloc al Teatre de Les Fontetes, el passat 21 de gener.

Por + desig de Líquid Dansa
Fotos: César De Pablos

La representació ‘POR + DESIG’ va robar tots els aplaudiments dels espectadors que es van donar cita al Teatre de Les Fontetes, de La Massana, el passat 21 de gener. La peça va ser interpretada per les ballarines Verònica Pérez, Aina Pérez i Mònica Vega, de la companyia Líquid Dansa, amb una convidada especial, la jove actriu andorrana Clàudia Riera.

Escenari del teatre les fontetes

L’obra, dirigida pel dramaturg Alfons Casal, és un treball conceptual d’uns quaranta minuts de durada, en el qual, a través de la dansa i l’expressivitat de les intèrprets, valora les connexions entre el desig i la por, emocions molt presents en les relacions humanes. En definitiva, ‘POR + DESIG’ és el viu balanç entre dansa, moviment, gest i una base argumental que va convidar l’espectador a reflexionar sobre la línia fina que separa, i al mateix temps uneix, la por amb el desig.

Públic a Les Fontetes
Mesures de seguretat exigents

A causa de la pandèmia de la Covid-19, l’aforament del Teatre de Les Fontetes es va reduir al 50%. No obstant això, la resposta del públic va ser molt bona i va omplir la majoria de butaques disponibles.

A tots els assistents se’ls va exigir portar mascareta FFP2 i demostrar el seu estat de vacunació o de salut, a través del certificat COVID, una prova diagnòstica, l’alta mèdica o un certificat de contraindicació de la vacuna.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La companyia Líquid Dansa torna als escenaris amb la peça ‘POR + DESIG’