VI Jornada Benèfica per commemorar el Dia de la Dona

El passat diumenge, dia 8 de març, a la tarda, va tenir lloc la VI Jornada Benèfica amb motiu de la commemoració del Dia de la Dona. L’escenari escollit per a l’ocasió va ser el Palau de Gel d’Andorra, ubicat a la parròquia de Canillo.

Fotos: César Vidal

L’acte, que va comptar amb la participació de 80 dones de diferents generacions i veïnes de la parròquia de Canillo, va començar amb diversos tallers duts a terme per noies emprenedores que es van unir per a fer difusió dels seus serveis i, a la vegada, millorar la vida de les persones, sigui per dins o per fora. Aquests tallers van girar entorn de temes com l’assessorament personal, el coaching, la bijuteria, la perruqueria, els massatges, la vida i l’ordre, la cosmètica natural i els sabons.

Taller VI Jornada Benèfica Dia de la DonaUna vegada finalitzats els diferents tallers, l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) va fer una presentació de l’organització. Aquest acte va comptar amb la participació de Meritxell Nieto, la mare d’un nen afectat per una  malaltia minoritària, i la Montse Feijo, que va explicar la seva experiència com a afectada d’una d’aquestes malalties.

En acabar, es va dur a terme un sorteig benèfic amb productes donats per diferents establiments, així com un sopar al restaurant Tapika’s, del Palau de Gel. Els beneficis del sorteig aniran destinats a l’AMMA.

Tallers VI Jornada Benèfica Dia de la Dona

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.