Jornada de benestar i bellesa amb motiu del dia de la dona treballadora

El passat divendres 8 de març, es va celebrar una jornada en què la salut i la bellesa es van donar la mà per poder gaudir d’una vida més plena, que va estar patrocinat per Perfumeria JúliaLolë Andorra, Daguisa Hotels i la Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués. Quaranta dones van participar en aquest acte que es va realitzar a l’hotel Tulip Inn Andorra Delfos 4* d’Escaldes-Engordany i que va comptar amb quatre blocs relacionats amb el benestar físic i estètic.

taller de nutrició dia de la dona bomosa
Foto: César De Pablos

Després de la benvinguda a les participants, va obrir la jornada un taller impartit per la Sara Cruz Cardiel, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i en Infermeria que, sota el títol “Alimentació saludable i la dona”, va voler incidir en la importància d’una bona alimentació. La Sara és dietista a BIO-BIO i també col·labora amb diferents entitats d’ajuda contra el càncer impartint xerrades i tallers.

Classes de benestar i bellesa Júlia
Foto: César De Pablos

Tot seguit, de la mà de Perfumeria Júlia, es va impartir un taller de rituals de bellesa, ja que una correcta rutina de bellesa diària ens ajuda a cuidar la pell, a retornar-li la vitalitat i allibera-la de toxines i impureses, evitant així l’envelliment prematur, un miracle a l’abast de tothom.

Equip de Bomosa i Daguisa Hotels
Foto: César De Pablos

Una Master Class de Vinyasa Flow amb Lolë va ser la següent proposta i la protagonista va ser l’ambaixadora de Lolë, Mònica Vega, directora i professora de ioga i dansa, a l’escola Líquid Dansa. La Mònica va impartir una sessió de ioga dinàmica que va combinar els moviments fluids amb la respiració.

Ioga benestar a l'hotel delfos dia de la dona
Foto: César De Pablos

I, ja per finalitzar, es va realitzar un taller d’automaquillatge Flash, a càrrec de les Makeup Artists de Perfumeria Júlia. Tot plegat, una gran experiència la que van gaudir les privilegiades que van poder assistir a la jornada organitzada per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.