KAO Soldeu inaugura la seva primera temporada d’estiu amb la Revetlla de Sant Joan

Entre les rialles que mai no hi van faltar, els esclats de la pirotècnia i l’exquisit sabor de la cuina fusió xinesa, el KAO Soldeu, al Park Piolets MountainHotel & Spa, va celebrar la tradicional Revetlla de Sant Joan.

Fotos: César De Pablos

Revetlla de Sant Joan al KAO Soldeu

La tempesta que va caure sobre el Principat va impedir que s’inaugurés la Moët Terrace, un nou espai del Park Piolets MountainHotel & Spa que el KAO Soldeu comparteix amb el Lounge Bar, però això no va comportar cap entrebanc perquè la quarantena de comensals que s’hi van donar cita gaudissin d’una nit espectacular.

Copes a la Revetlla de Sant Joan al KAO Soldeu

Instants abans de les 19 hores d’aquell 23 de juny, amb una precisió mil·limètrica, l’equip de cuina i de cambrers del KAO Soldeu començava a preparar el que seria un sopar memorable. Aleshores, s’hi va presentar una proposta fora-carta i es va donar el tret de sortida a la primera temporada d’estiu del ja emblemàtic restaurant xinès. Per al Josep Maria Kao, prestigiós xef i alma mater del KAO Soldeu, va explicar que aquesta “va ser l’oportunitat ideal per introduir nous plats estivals, com ara el calamar amb soja fresca”.

Rosalina Areny i la seva família a la Revetlla de Sant Joan al KAO Soldeu
Una càlida benvinguda

Si bé l’aplec a la Moët Terrace no va poder ser, el Lounge Bar va ser la solució perfecta per rebre els expectants comensals, entre els quals hi eren diferents personalitats, com ara les emprenedores digitals Estefania Rico i Esther Gil Cano, el coach personal John Díaz, la influencer María Martínez (@mmsientetejoven); Rosalina Areny, secretària d’organització de Demòcrates per Andorra; el Dr. Josep Carles Rodríguez Picart; Narcís Socías, CEO d’Andorra Sotheby’s; Ramón Fusté, exdirectiu de l’FC Barcelona; la youtuber Kibara, entre altres. Tots ells van gaudir d’una copa de xampany Moët Brut Imperial, ostres Gillardeau a l’estil Shanghai, wanton cruixent vietnamita i tàrtar de tonyina Balfegó amb alga nori.

Plat a la Revetlla de Sant Joan al KAO Soldeu

Una vegada a la intimitat del KAO Soldeu, els assistents es van deixar guiar per la cap de sala, Mònica Santín, qui els hi va explicar detalladament les particularitats de cadascun dels set dim sum que s’hi van servir. Mentre les copes anaven i tornaven, als comensals se’ls hi començaven a dibuixar somriures de plaer; al mateix temps, l’inquiet Josep Maria Kao i el cap de cuina Albert Giralt enllestien tres plats principals que van ser molt ben valorats: el calamar amb soja picant; l’ànec estil Pequín amb oblees tradicionals, crudites de verdures i salsa Hoisin; i el caldo d’ànec Pequín.

Grup al Revetlla de Sant Joan al KAO Soldeu
Esclat i color

Després que els presents gaudissin d’un flam de coco exquisit com a postres, l’esperit festiu del xef Kao s’hi va fer sentir… i de quina manera! Dues bateries de pirotècnia van il·luminar el cel de Soldeu i van marcar el punt final d’una vetllada que va servir com a obreboques a la temporada d’estiu del restaurant i del prestigiós Park Piolets MountainHotel & Spa.