VATEL Andorra referma la seva qualitat educativa formant part d’EURHODIP

L’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra ha estat aprovada pel Consell d’Administració d’EURHODIP com a membre candidat d’aquesta associació, de la qual passarà a ser membre de ple dret a partir del proper mes de novembre. EURHODIP és una associació internacional que vetlla per la qualitat educativa en el sector. Agrupa les escoles i universitats públiques o privades que compleixen una sèrie de paràmetres de qualitat formativa teoricopràctica i que són, per tant, els centres més prestigiosos en formació d’hostaleria i turisme d’Europa.

VATEL Andorra és la primera escola privada del Principat d’Andorra que forma part d’aquesta xarxa que acull 150 institucions educatives de 39 països diferents. Com ha explicat la seva directora, Roser Daban, “la pertinença i distinció d’aquest segell que representa EURHODIP, amb més de 30 anys de recorregut, ens permetrà aportar valor a la nostra educació, tant per al professorat com per a l’alumnat. També ens obre l’oportunitat de generar intercanvis internacionals per debatre, participar en competicions, comunicar i comparar experiències en l’ensenyament i en la recerca en turisme”.

Gràcies a formar part d’EURHODIP, els alumnes de VATEL Andorra que terminin els seus estudis de Bachelor in International Hotel Management i d’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism –que s’ofereixen per primera vegada a partir del curs 2021/2022 als estudiants de tercer curs– podran obtenir la qualificació internacional d’EURHODIP, a més de la pròpia de les escoles VATEL.

“El nostre objectiu és oferir sempre una formació oberta a el món, amb una visió integral i internacional orientada a aconseguir que els nostres estudiants puguin desenvolupar-se amb èxit en l’entorn laboral en qualsevol país del món, a més d’apostar per la innovació”, ha afegit Daban, qui assegura que “formar part d’aquesta xarxa europea és una clara mostra del nostre compromís amb aquests principis i valida la nostra aposta per la qualitat educativa”.

Una associació internacional molt reconeguda 

EURHODIP és una associació que es va crear a Brussel·les el 1988 i que contribueix a que les escoles superiors d’hoteleria i turisme i les universitats europees millorin la qualitat, el creixement i la imatge pública de l’educació en el sector del turisme i de l’hostaleria. Centrada principalment en la qualitat en hostaleria i turisme, és també una excel·lent font d’informació sobre com canvien els programes educatius per satisfer les necessitats de la nova economia global, la reforma de l’educació en general, l’avaluació dels resultats de l’aprenentatge dels estudiants, la diversitat educativa i els problemes actuals en educació.