La Federació de Golf d’Andorra reprèn la col·laboració amb la Fundació Nostra Senyora de Meritxell

La Fundació Nostra Senyora de Meritxell ha rebut la visita del Sr. Xavier Espot, president de la Federació de Golf d’Andorra, i el Sr. Gabriel Guerrero, titular de Golf Master del Grup Guerrero SL, per reprendre la col·laboració, després dels mesos de pandèmia, i obsequiar la Fundació amb el llibre Mulligan; amor dur i segones oportunitats, de l’Associació Europea de Golf per a Discapacitats (EDGA). EDGA té per objectiu promoure la pràctica del golf entre persones amb discapacitat en tots els seus nivells i fer d’aquest esport una activitat totalment inclusiva.

El llibre conté 18 relats personals de jugadors amb discapacitat que competeixen en la disciplina del golf. Cada història, basada en valors com l’amor, l’esperança i el coratge, mostra com l’esforç i la il·lusió poden impulsar les persones a assolir els seus objectius.

L’any 2017 la Fundació inicià una col·laboració amb la Federació de Golf d’Andorra. Junts han organitzat jornades ludicoesportives, que han permès apropar el golf a les persones ateses a l’entitat. L’activitat adaptada proporciona diferents beneficis com la millora a nivell motor, cognitiu, social i emocional.

El Sr. Xavier Espot ha manifestat que “des de la Federació de Golf d’Andorra volem seguir implicant-nos i contribuint positivament al desenvolupament de les persones amb discapacitat mitjançant el golf. El golf adaptat és un esport relativament jove, però cada dia amb més rellevància per la seva accessibilitat; pot adaptar-se a diferents discapacitats físiques i intel·lectuals i ser practicat per nens, joves i adults”. El president de la federació ha conclòs la visita afirmant que “a llarg termini ens agradaria que els joves de la Fundació participessin en els Jocs Olímpics.”