‘Kissu’ clou els espectacles familiars del novembre a Escaldes-Engordany

El Centre de Titelles de Lleida va captivar el públic escaldenc amb la representació de ‘Kissu’, una obra en què el protagonista és un cadell de llop que comença a descobrir el seu entorn.

Fotos: Xavi Pujol

La Jove Companyia Nacional d’Andorra (JOCAND), amb ‘Arrels d’Arreu’, i el Centre de Titelles de Lleida, amb ‘Kissu’, van ser els col·lectius que el Comú d’Escaldes-Engordany va convidar per animar els espectacles familiars del mes de novembre.

Després de la molt bona acollida que la representació de la JOCAND va causar entre els espectadors, va arribar el moment, una setmana després, de gaudir de la història de Kissu, un cadell de llop que de mica en mica comença a descobrir tot el que hi ha al seu entorn, però que, a causa de la seva curiositat i desig de continuar explorant-ne, acaba perdut i separat de la seva mare. Així és com el Kissu termina essent adoptat per la Duna i el seu padrí, que, creient que es tractava d’un gosset, van decidir acollir-lo i cuidar-lo.

Aquesta divertida història, agradable tant per a grans com per a petits, va ser narrada amb les titelles dissenyades i construïdes per Joan-Andreu Vallvé, qui també va ser l’encarregat de fer el muntatge de tota l’escenografia que els espectadors del país van poder apreciar aquell 19 de novembre, a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany.