La Serenalla Market va tancar amb molt bones sensacions

Dissenyat com a quelcom més que un mercat d’estiu, La Serenalla Market va esdevenir en un espai per a la convivència i l’aprenentatge, amb activitats i propostes creades des d’una perspectiva de sostenibilitat.

Fotos: César De Pablos

Zona de descans de La Serenalla Market

Quan la cònsol major de La Massana, Olga Molné, va tallar la cinta que donava per inaugurada La Serenalla Market, sabíem que el que vindria després seria una allau d’activitats fresques, divertides i sobretot creatives, però amb el que no comptàvem és amb una resposta tan multitudinària, tant de residents com de visitants, que no es van voler perdre l’oportunitat de viure una de les programacions més completes de tot l’estiu.

Tant els participants com els visitants, van coincidir en el fet que La Serenalla va superar les seves expectatives

La Serenalla Market

La diversitat i amplitud de l’oferta d’activitats de La Serenalla van ser, sens dubte, un punt important per garantir una important presència de públic al parc del Prat Gran, però el factor clau va ser la qualitat. I és que, amb la participació de personatges com ara el cap de Govern, Xavier Espot; la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó; la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés; el director de la CEA, Iago Andreu, i un nodrit grup d’experts i panelistes, l’Espai Àgora de La Serenalla va permetre posar sobre la taula temes d’interès col·lectiu, com ara la sostenibilitat, l’activació econòmica, els valors de democràcia i ciutadania, l’emprenedoria sostenible, i la salut i el benestar. Això, però, sense abandonar el sentit lúdic i d’entreteniment de La Serenalla.

Família a La Serenalla Market
Diversió i experiències multisensorials

Una vintena de carpes, amb productes artesans o d’origen sostenible, van atraure les mirades dels visitants, que van tenir l’oportunitat d’adquirir, des de bijuteria i peces de roba, fins a bosses i peces d’art. Per als més foodies, la manca de varietat no va ser un problema, ja que, amb quinze paradetes, no hi van faltar opcions!

Ana Cerezo a La Serenalla Market

Els tallers infantils de Laika, les sessions de ioga de Lolë Andorra, les projeccions de pel·lícules de Cinemes Illa Carlemany, les intervencions artístiques i en directe d’Emma Regada, Marc Huguet i Martexu, entre moltes més, van fer possible que La Serenalla destaqués enmig d’un cap de setmana molt mogut. I si parlem de les actuacions musicals de Vibrand en Clau de Soul, Els Pali, d’A&A 18 Years Company, Green Note i la Grossband, ja ens quedem sense qualificatius que puguin definir la nostra experiència, envoltats de la verdor del Prat Gran i de la calidesa de tantes persones que trobàvem a faltar.

Concert de Vibrand en clau de soul a La Serenalla Market