Una trentena de motoristes visiten Andorra amb motiu de la BlueGreen

Després que la setena edició de la BlueGreen fos cancel·lada a causa de la pandèmia, l’excursió motociclista va rebre el dret de sortida el passat 16 juliol. Aquest ral·li va aplegar entusiastes de les motos BMW R80 G/S i R100 GS.

Fotos: César De Pablos

Francesc Camp a la BlueGreen Andorra

Una trentena de motoristes del club R80 G/S Barcelona es van donar cita al Park Piolets MountainHotel & Spa, a Soldeu, amb motiu de la setena edició de l’excursió BlueGreen, enguany celebrada a Andorra. Es tracta d’un ral·li dut a terme per equips de tres pilots, que s’han de seleccionar sota un estricte sorteig. La ruta, un misteri que va ser revelat a últim minut, al sopar de benvinguda.

Motoristes a la BlueGreen Andorra a Soldeu

La primera jornada del BlueGreen Andorra va començar de bon matí aquell divendres, dia 16 de juliol, amb 29 pilots enfilats a seguir el seu roadbook (llibre de ruta), per travessar trams d’asfalt i pistes off-road de bon pis, una mica per recordar els orígens i el propòsit de les emblemàtiques motocicletes G/S. Aleshores, els pilots van creuar l’N-20 francesa fins a arribar a una zona de regularitat a Ayguatébia-Talau.

Sortida de la BlueGreen Andorra

Aquest traçat va comptar amb una parada al Circuit Andorra-Pas de la Casa, on els apassionats motoristes van tenir l’oportunitat de gaudir d’un refrescant aperitiu, gentilesa de Park Piolets MountainHotel & Spa, així com diferents còctels i cerveses sense alcohol de Damm i Martini, en un aplec que va comptar amb l’auspici d’Andorra Sotheby’s International Realty.

Representants de les marques Sotheby's i Martini

Un entusiasta de les motos és, sens dubte, l’expilot professional de Superbikes i MotoGP, Ruben Xaus, qui, a banda de lluir les seves habilitats al circuit, també es va mostrar encantant amb les R80 G/S dels 29 viatgers que, tots plegats, van tenir els seus minuts de glòria dominant les corbes d’aquest traçat ubicat al Port d’Envalira.

En cloure l’activitat, els pilots van tornar a Soldeu per recarregar bateries i encarar les jornades successives, on visitarien Andorra, el nord de Lleida i Manlleu.

Ruben Xaus a la BlueGreen Andorra
Una passió amb història

R80 G/S Barcelona és un club d’amics que comparteixen la passió per les motocicletes BMW R80 G/S, i que volen gaudir, com la vella escola, dels ral·lis i de l’esperit de companyonia i competitivitat. D’aquesta manera, el 2 de juny de 2016, va tenir lloc la primera BlueGreen del club, a Mont-ras, una cita a la qual van acudir-hi 18 motos i 40 convidats.

Pilots a la BlueGreen Andorra