Don Diablo fa vibrar a gairebé 3.000 fans a la plataforma de Soldeu

El dissabte 17 de juliol, el DJ i compositor holandès Don Diablo, va ser el quart plat fort de l’Andorra Mountain Music i el tercer DJ en realitzar una actuació a la pista de Soldeu, on es van apropar unes 2.900 persones.

Fotos: Noelia Farias · Claudia Justes

DJ Don Diablo a l'Andorra Mountain Music

Don Pepijn Schipper, més conegut en el món artístic com Don Diablo, va ser uns dels pioners de la música dance. L’any 2019 va protagonitzar un potent ascens a la sisena posició de la cobejada llista del top 100 del DJ Mag i, recentment, Beatport ho va situar com a cinquè artista supervendes de tots els temps. Però, feia 18 mesos que no punxava com a artista principal en un escenari. Per això, es va mostrar molt commogut per l’oportunitat que li va donar el Principat i va presentar nous temes, els quals van ser molt ben acollits pels  seus fans. Encara que també es van deixar sentir alguns temes clàssics com ara remixes de ‘Something just like this’, de Coldplay; ‘High hopes’, de Panic! At The Disco, i ‘Take on me’, d’A-Ha; així com altres temes de composició pròpia, com ara ‘Cutting shapes’, amb el qual va fer vibrar el públic present. El pilot de MotoGP, Fabio Quartararo, va tenir l’oportunitat de presenciar el concert de Don Diablo des de l’escenari.

Concert Don Diablo
Primer concert sense servei de bar ni restauració

Després que el ministeri de Salut disposés la suspensió del servei de restauració i bar, a l’Andorra Mountain Music, per tal evitar i prevenir els contagis per la Covid-19, les ‘botellades’ abans del concert van estar a l’ordre del dia. El pàrquing de la plataforma Avet, a Soldeu, va ser un dels punts de major concentració de joves, que van utilitzar el maleter del cotxe com a seient per prendre begudes alcohòliques abans d’entrar al recinte. El moviment també es va fer visible als carrers dels voltants de la plataforma,  i també a bars i restaurants de la zona, que van notar la gran afluència dels assistents, per menjar i beure alguna cosa.

Des del ministeri de Salut s’avaluarà, en funció de la situació epidemiològica, si les mesures continuaran o no per a les properes actuacions.

Hexagon
Protocols sanitaris

A causa de la situació sanitària, i per evitar crear un nou foc de contagi per les aglomeracions, l’organització de l’Andorra Mountain Music va exigir a tots els assistents la realització d’un test d’antígens abans de començar l’actuació de Don Diablo. Les proves es van poder fer en qualsevol dels punts habilitats, situats a la plaça de Braus i a l’aparcament del Tarter, a Canillo. Gràcies a aquestes mesures es van poder detectar vuits assistents que van resultar positius.