L’EFA va retre homenatge a la Constitució amb motiu del seu 25è aniversari

L’Empresa Familiar Andorrana, una associació d’empreses que tenen com a denominador comú que els seus membres pertanyin a una sola família o grup familiar, va celebrar ahir al migdia un acte commemoratiu del 25è aniversari de la Constitució, en el marc de la seva assemblea anual.

Copríncep d'Andorra i la Baronessa Carmen Thyssen
Foto: Josep Segura

Els actes van començar amb un aperitiu als jardins del Park Hotel i després es va servir el dinar al restaurant del mateix establiment. Cal remarcar que, a causa d’aquesta celebració, l’acte es va envoltar de les personalitats més rellevants del país com ara  el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives; el cap de Govern, Antoni Martí; el síndic general, Vicenç Mateu; la baronessa Thyssen; així com representants de les empreses més importants del país, entre altres.

EFA celebra aniversari de la Constitució
Foto: Josep Segura

El copríncep episcopal, el síndic general i el cap de Govern, aquest últim en format més breu, van adreçar unes paraules a tots els assistents i van elogiar la nostra constitució, així com els que la van crear al seu moment. També van defensar el coprincipat com a model que enforteix Andorra com a país.

Foto: Josep Segura

Menys optimista es va mostrar Vicenç Mateu quant al futur, ja que va destacar algunes amenaces com ara la baixada d’ingressos provinents del tabac i el canvi en el model del comerç, que cada dia està més lligat a les noves tecnologies i que podrien complicar l’actual sistema de benestar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Josep Segura