(+Fotos) Les ‘Cuques’ obsequien les famílies escaldenques amb un espectacular musical

El passat 26 de març, el públic familiar va omplir la sala del Prat del Roure, lloc en el qual es va dur a terme l’obra de teatre musical ‘Cuques’, amb l’actuació d’Elena Santiago, Adrià Ardila, Judith Puig i Gerard Bosch.

Fotos: César De Pablos

Famílies a l'espectacle 'Cuques'

Les famílies i els més petits de casa van tornar a gaudir d’una tarda sabatina molt divertida, aquesta vegada al Prat del Roure, en el marc de l’espectacle teatral i musical ‘Cuques’, una obra protagonitzada pels actors Elena Santiago, Adrià Ardila, Judith Puig i Gerard Bosch.

‘Cuques’ va ser l’últim dels espectacles infantils de ‘La cultura no s’atura’ celebrat a Escaldes-Engordany

Obra teatral 'cuques'

Es tractava d’un musical apte per a tothom, en el qual les dues cuques protagonistes de la història van convidar els espectadors a traslladar-se a l’any 3695, una època postapocalíptica en què els humans i la immensa majoria dels animals han desaparegut. És així com les paneroles, marcades per una curiosa història d’amistat, van posar sobre la taula un tema tan vigent com ara l’ecologia com a fil conductor de l’argument de l’obra. L’objectiu final, per descomptat, fer que la naturalesa torni a ressorgir i revifar la vida en la Terra.

Gaudeix de totes les fotos aquest esdeveniment aquí:

Les ‘Cuques’ obsequien les famílies escaldenques amb un espectacular musical