London Café, gastronomia i bon ambient que arriben a Andorra

Situat al Cap del Carrer, on hi havia l’Abadia, el London Café acaba d’obrir les seves portes amb una inauguració multitudinària. És el primer local a Andorra de la prestigiosa franquícia gastronòmica, amb una oferta singular.

És un espai singular i molt acollidor, amb una decoració inspirada en la capital britànica, amb classe i elegància. London Café és molt més que una cerveseria temàtica, una cocteleria o un bar d’entrepans. Ofereix una excel·lent gastronomia basca, amb gran varietat de propostes on no poden faltar els pinxos i una excel·lent carta, amb més de 100 tipus d’entrepans, hamburgueses de bou, de pollastre o de poltre, i productes casolans únics i de primeríssima qualitat, com les delicioses croquetes casolanes, les aletes o els “nuggets” de pollastre, o la increïble costella de porc agredolça.

London Café Andorra
Foto: Nelly Dedea

London Café és molt més que una cerveseria temàtica, una cocteleria o un bar d’entrepans

També cal destacar que, l’establiment compta amb més de 30 tipus de cervesa d’importació, la seva pròpia cervesa London Bier i també de la marca Ambar, escollida millor cervesa de l’any per l’OCU. Igualment proposen còctels de primer nivell, amb alcohol o sense, que es poden degustar en l’ambient agradable d’aquest local, un indret ideal per anar a fer l’aperitiu, veure el futbol amb els amics o fer un àpat familiar, perquè tothom hi trobarà el seu menjar ideal.

A l’acte, van assistir un gran nombre d’amics de la Jèssica i el Ramon, que són els emprenedors d’aquesta aventura, així com els germans i propietaris de la franquícia alabesa, Miguel Ángel Sánchez i Rubén Sánchez, que van voler donar suport al seu “partner” a Andorra.

Troba més fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Andorra London Café
Foto: Nelly Dedea

Més info