Andbank Espanya té nou president: Carlos Martínez de Campos

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, s’ha reforçat aquest desembre amb el nomenament de Carlos Martínez de Campos com a nou president del Consell d’Administració, en substitució de Daniel García-Pita, que presidirà el Consell Assessor d’Andbank Espanya.

Martínez de Campos, que fins a dates recents ha estat president del Consell Assessor de Banca Privada de Caixabank, compta amb una amplia trajectòria en el sector financer. Va capitanejar el desembarcament de Barclays Bank a Espanya, del que va ser nomenat president, va ser president de Barclays França i conseller del banc privat alemany Merck Finck & Co, entre altres càrrecs de responsabilitat en l’àmbit internacional.

També va ser membre del Comitè Executiu del Grup Barclays a Londres. La incorporació de Carlos Martínez de Campos com a president del Consell d’Administració permetrà a Andbank reforçar la seva estratègia a Espanya i, d’aquesta manera, consolidar el seu posicionament al mercat de banca privada, on és un dels principals operadors.