L’establiment Lopti‐K guanya el guardó al millor aparador de Nadal del 2018

L’aparador presentat per Lopti-K va ser considerat el millor aparador de Nadal del 2018 pel jurat del concurs que convoca cada any la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, que aquest any arribava a la seva 21ª edició.

guanyadors concurs aparadors de nadal 2018
Foto: Paula Cristina

L’establiment Lopti‐K, ubicat a la capital, ha guanyat el premi al millor aparador del Principat, el guardó de més rellevància, i ha rebut una inscripció gratuïta al proper Retail Tour a una ciutat europea de referència. L’aparador de la botiga Coco Bis va guanyar un accèssit, el premi a l’originalitat va ser per a Calçats Albert, el de l’impacte comercial per a Roca & Ribes, el de la qualitat artística va ser per a Multisegur Assegurances, i el de l’aparador més sostenible, per a la biblioteca del Pas de la Casa.

Presentació aparadors de nadal 2018
Foto: Paula Cristina

Amb aquesta iniciativa, la Cambra té la voluntat d’incentivar el comerç i millorar l’atractiu, la imatge i la percepció tant per als turistes com pels residents del país durant aquestes dates.

Guanyadora concurs aparadors de nadal 2018
Foto: Paula Cristina

En la present edició s’ha mantingut la participació dels darrers anys, amb 56 establiments, i enguany, se n’han inscrit 12 de nous, amb comerços de totes les parròquies i pel que fa a la naturalesa del negoci, cal destacar l’ampli ventall que comprèn des de comerços minoristes, fins a agències de viatge, salons de bellesa, una biblioteca, algun hotel i una agència d’assegurances. En la valoració dels treballs, el jurat va considerar com a qualitats bàsiques i d’acord amb les bases del concurs: l’originalitat, l’impacte comercial, la qualitat artística, la coherència de l’aparador envers la botiga i el respecte pel medi ambient.

Organitzadors aparadors de nadal 2018
Foto: Paula Cristina

L’acte va comptar amb la presència de Neus Soriano, secretària d’Estat de Comerç i Competitivitat i Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella, entre d’altres autoritats. En representació de la CCIS hi van assistir el seu president, Miquel Armengol, i la directora, Pilar Escaler. El jurat del concurs estava integrat per Íngrid Landero, del Club de Màrqueting, Francesc Molist, d’Andorra Sostenible, Laia Maestre, del Ple de la Cambra, Joan Anton Garcia, inspector de Comerç i Consum de Govern, Marc Argensó, professor de Visual Merchandising i Aparadorisme de El Corte Inglés i l’Institut Europeu de Disseny (IED) i Pepita López, representant de la Cambra i secretària del jurat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Propostes guanyadores aparadors de nadal 2018
Foto: Paula Cristina