(+Fotos) Mans Unides recapta gairebé 2.000 euros en el concert solidari

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella es va convertir en l’escenari del concert solidari a favor Mans Unides, organització que s’ha traçat com a objectiu fer front, durant el 2023, a diferents projectes que sumen més de 100.000 euros.

Fotos: Xavi Pujol

concert de mans unidesVeure i sentir els músics de casa nostra ja està molt bé, però l’experiència millora si al darrere hi ha un sentit solidari. Aquest va ser el cas de l’espectacle que Patxi Leiva, Quim Salva, Martha Roquet, Alys Paramà, Valerie i Chris Aguilar, Teresina Serra, el Cor de Rock d’Encamp i el cor de Stars Academy van oferir el passat 10 de febrer a les desenes de persones que van omplir el Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

concert de mans unidesPlegats, els músics van fer que els espectadors s’aixequessin dels seus seients per a corejar i ballar les cançons d’aquest recital que també va comptar amb la participació de l’actor Isaac Lázaro i dels ballarins de TC Escola de Dansa.

concert de mans unidesLa vetllada musical va permetre recaptar 1.842 euros a partir de la venda d’entrades. Aquest import permetrà sumar més recursos a la guardiola de Mans Unides, que actualment està treballant en diferents projectes contra la fam a Camerun, Perú, Burkina-Faso, Hondures, Senegal, Colòmbia i Guinea-Conakri, que requereixen 102.436 euros per a ser executats en la seva totalitat durant l’any 2023.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Mans Unides recapta gairebé 2.000 euros en el concert solidari