Martina Klein inaugura un córner de Lo de Manuela a Pyrénées Andorra

La polifacètica model i presentadora de televisió, Martina Klein, va fer el salt al món de l’interiorisme i la decoració, per contar històries a través d’elements que donin vida a la nostra llar. Com a una de les tres sòcies de Lo de Manuela, la Martina va visitar els Grans Magatzems Pyrénées Andorra, on va presentar els valors de la seva marca.

Fotos: César De Pablos · Lo de Manuela

Martina Klein a Pyrénées AndorraEn diferents ocasions, la Martina ha confessat que, si no s’hagués dedicat al món de la moda, l’interiorisme hauria estat, sens dubte, la carrera escollida per la flamant model hispanoargentina. Però, com mai no és tard per obrir-se pas a nous projectes, la Martina va decidir crear Lo de Manuela, una marca que, “més que una empresa de tèxtil per a la llar, és una filosofia de vida en què procurem construir espais harmònics en colors i textures, amb una elegància tranquil·la i versàtil”.

Lo de ManuelaEn un brunch íntim celebrat a La Bohème, a la tercera planta del ‘Pyri’, la Martina va conversar amb convidats i clients del reconegut establiment andorrà, quins van entendre com, a partir dels viatges, les històries, l’art i la paraula ben dita, les ànimes creatives de Lo de Manuela són capaces de crear col·leccions encantadores, que desperten sentiments i records en cada estança de la nostra llar. “Manuela és un racó acollidor on ens relaxem i ens podem sentir bé amb nosaltres mateixos, tant a casa com a l’ànima”, diu la Martina, qui se sent satisfeta de poder fer el pas d’introduir-se al mercat andorrà, de la mà de Pyrénées Andorra.

Lo de Manuela, bellesa i exuberància

Som molts els que creiem que hi ha bellesa en allò que es conserva verge i immutable, malgrat el pas del temps. Un exemple d’això és, sens dubte, la vasta formació de muntanyes que ens abriguen al Principat, de les quals la Martina destaca la bellesa salvatge de la natura, així com els seus colors vibrants i contrastats durant cada estació.

Textils de Lo de Manuela“Poder arribar a Andorra, de la mà de Pyrénées, és la millor manera de donar-nos a conèixer, ja que és una empresa icònica que cuida els valors atemporals, a la vegada que vol modernitzar-se i trobar noves formes per arribar als seus clients. Aquest amor per la tradició, i la valentia d’explorar altres vies, és part de la nostra filosofia”, valora la CEO de Lo de Manuela, qui reconeix el tarannà conservacionista de l’andorrà envers el medi ambient. “Pensem que s’ha d’invertir en bones qualitats perquè els objectes que comprem ens acompanyin molts anys. És un consum conscient i responsable del planeta”, afegeix Klein, qui amb orgull expressa que els seus productes són fabricats a Cerdanyola del Vallès, sota paràmetres ètics i de sostenibilitat.

Què podem trobar-hi?

Si bé podem enfocar-nos en la suavitat de cada teixit, en l’elegància de les seves vaixelles o en la bellesa de la coberteria, Lo de Manuela busca ser part de la vida de les persones a través cada producte. Així com ho fa la Manuela, qui transforma els objectes en fotografies de l’ànima, la marca ens convida a gaudir i a atresorar moments inspirats per la vibrant i enlluernadora gamma de colors i textures presents en cada col·lecció que, cadascuna a la seva manera, es guanyen una part del nostre cor.

Lo de Manuela