Ni la pandèmia frena el compromís solidari de McDonald’s

En el marc del Dia Mundial de la Infància, McDonald’s, com acostuma cada any, ha reactivat la campanya de recaptació destinada al Centre d’Acolliment d’Infants La Gavernera, amb una resposta massiva de la ciutadania.

Fotos: Reinaldo Márquez

Equip de McDonald's Andorra

L’adaptació i el compromís social són valors encara més necessaris en temps de pandèmia, i això és quelcom que McDonald’s té molt clar. Amb mesures higièniques reforçades i un protocol molt més rigorós, el sobradament conegut establiment dels arcs daurats ha obert portes, aquest 20 de novembre, per celebrar el Dia Mundial de la Infància.

Autoritats amb Patrick Pérez a McDonald's

Amb l’import íntegre de la compra d’un Big Mac o un divertit peluix solidari –venut per tan sols 3 euros–, cada client ha col·laborat amb el Centre d’Acolliment d’Infants La Gavernera. Com a part de les activitats, el McDonald’s de l’avinguda Meritxell, núm. 32, ha rebut la visita oficial de les autoritats comunals de la capital, Conxita Marsol i David Astrié, qui han lloat el tarannà solidari de la campanya. Altres personalitats, com ara els consellers Mònica Bonell, Pere López, Sandra Codina, Ester Molné, Roger Padreny, entre altres; les cònsols massanenques Olga Molné i Eva Sansa, i els ministres Víctor Filloy i Judith Pallarés. Com no podia ser d’una altra manera, Patrick Pérez, president de Pyrénées Andorra, s’ha personat a l’establiment per mostrar el seu suport.

Mònica Bonell i Ester Molné

Des de McDonald’s, també s’ha volgut reforçar el missatge de lluita responsable contra la Covid-19, motiu pel qual recorda als seus comensals que també tenen al seu abast els serveis de take away, McAuto i delivery, els quals funcionen a plena capacitat per portar el sabor de les seves hamburgueses allà on siguin els clients.