El Grup Hiper Pas li dona la benvinguda a Merca Center Ski

Merca Center Ski busca consolidar-se en el mercat de venda i lloguer d’equipaments per a la pràctica de l’esquí i el snowboard, al Pas de la Casa. El nou local, inaugurat el passat desembre, va ser presentat a la premsa el passat dijous, dia 16 de gener.

Fotos: Cristian Andrica

Als baixos de l’edifici Gran Duc, específicament a l’avinguda d’Encamp núm. 15, al Pas de la Casa, va obrir les seves portes Merca Center Ski, un establiment de 130 metres quadrats, amb un estil modern, propi de les marques de major ressò mundial, que ofereix tot un ventall d’opcions per als aficionats i amants de l’esquí i el snowboard.

Botiga Merca center SkiDes de pantalons, jaquetes, guants i ulleres, fins a esquís, taules, bastons i fixacions, Merca Center Ski ho té tot. Compta amb una àmplia gamma de marques de primer nivell, com ara Dynastar, Giro, Rossignol, Lange, Protest, Black Diamond, Spyder i Briko, ideals per a qualsevol nivell d’usuari o condició climàtica, amb garantia de màxim rendiment, seguretat i la millor qualitat.

Muntatge d'esquís a Merca Center SkiPer al Grup Hiper Pas, l’obertura d’aquest nou local respon a una necessitat d’evolucionar i apropar-se a un nou tipus de client, aquell que considera l’excel·lència com a determinant en el procés de presa de decisió abans d’adquirir un producte. Merca Center Ski, malgrat el seu nom, no es queda només amb la pràctica de l’esquí o el snowboard, sinó que també disposa d’una nodrida varietat d’accessoris i equipaments per al trekking, l’escalada o l’alpinisme.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.