(+Fotos) Més de 200 padrins gaudeixen de la Festa de Sant Jordi

Més de 200 persones van assistir a la Festa de Sant Jordi per a la gent gran, que es va celebrar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Aquesta celebració, organitzada pel Comú amb el suport de la Penya Blaugrana del Principat d’Andorra, va comptar amb la presència dels cònsols i altres membres de la corporació, que van repartir roses i exemplars d’un llibre editat pel mateix Comú.

Fotos: Oliver/Dona Secret

Festa de Sant Jordi de la Gent GranEl passat dissabte, dia 22 d’abril, més de 200 persones del col·lectiu de la gent gran van poder gaudir d’un Sant Jordi molt especial gràcies a la col·laboració entre el Comú d’Andorra la Vella i la Penya Blaugrana del Principat d’Andorra, que van organitzar plegats una festa inoblidable en què els convidats es van poder emportar un exemplar del llibre ‘Andorra la vella, el batec d’un poble vist per Valentí Claverol’. Es tracta d’una recopilació d’imatges del poble d’Andorra la Vella, vist a través de la mirada del fotògraf andorrà.

Festa de Sant Jordi de la Gent GranEls assistents a la celebració, que va tenir lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, també van poder gaudir d’un berenar i d’un ball de tarda, que va ser possible gràcies a la col·laboració de la Penya Blaugrana del Principat d’Andorra, entitat que va fer-se càrrec de les despeses del ball i, a més, va fer entrega d’un xec per valor de 300 euros al Comú Aquest import serà destinat a diferents activitats adreçades a satisfer les necessitats que pugui tenir el col·lectiu de la gent gran de la parròquia. L’encarregat de lliurar el xec va ser el mateix president de la Penya Blaugrana, Jaume Puig, qui va rebre l’agraïment en persona del cònsol major David Astrié i de la resta de representants comunals que hi van ser presents.

Festa de Sant Jordi de la Gent GranDurant la celebració, el cònsol major va destacar la importància d’aquest tipus d’activitats per a la gent gran i va animar a la participació en els projectes que té en marxa la corporació per a aquest col·lectiu. Entre aquests projectes es troben els horts de la Margineda, on les persones que vulguin optar a una de les parcel·les que se sortegen poden presentar la seva butlleta fins al divendres 28 d’abril.

Festa de Sant Jordi de la Gent GranAixí mateix, també va parlar del Consell de la gent gran, que s’ha posat en marxa recentment per recollir i avaluar les demandes i necessitats d’aquest col·lectiu. El cònsol major va anunciar que es treballa per incrementar les sessions de ball per a la gent gran que s’organitzen els caps de setmana.

Festa de Sant Jordi de la Gent GranEl dia de Sant Jordi va ser, doncs, una oportunitat perquè els padrins poguessin gaudir d’una jornada festiva en la qual es va retre homenatge al patró de Catalunya amb roses i llibres. A més a més, també es va posar de manifest la importància de continuar treballant per a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Més de 200 padrins gaudeixen de la Festa de Sant Jordi