MonterosaSport, cascos d’autora amb Elena Quagliati

L’artista italiana Elena Quagliati va mostrar en viu i en directe com decorava els cascs d’esquí HMR a tots els clients i amics de la botiga MonterosaSport, convidats pel propietari, Alberto Rossi.

Aquests cascs d’esquí HMR, a banda de ser fabricats artesanalment, presenten en aquesta ocasió la particularitat d’haver estat decorats a mà per l’artista italiana Elena Quagliati, que durant tres dies va fer una demostració en directe de com pintava els cascos a demanda del client, ja que es donava la possibilitat de personalitzar els cascos segons la imaginació de cadascú. L’artista plasmava la idea del client i pintava el casc a mà o amb “airbrush”.

Alberto Rossi i Elena Quagliati a MonterosaSport
Foto: Paula Cristina

L’Elena Quagliati, que és la dona d’un dels propietaris d’HMR, pinta a mà uns cascos que es converteixen en únics i exclusius, tots són diferents i es poden elaborar en policarbonat o carboni, manufacturats artesanalment a l’empresa familiar a Itàlia, on treballen pares i fills, apassionats per la seva feina. Fan una acurada selecció dels materials per obtenir la màxima qualitat.

Catàleg de cascos HMR a MonterosaSport
Foto: Paula Cristina

HMR no té competidors en el món, ja que els seus productes presenten una qualitat que desafia tota competència. Pel que fa a la seguretat, tenen el màxim nivell (A), així com la visera, que ha suportat els tests més exigents de resistència als impactes. La gamma de cascos HMR no deixa res a l’atzar.

MonterosaSport
Foto: Paula Cristina

El resultat va ser espectacular, i la botiga MonterosaSport es va convertir, durant tres dies, en el punt de reunió dels esquiadors aficionats a l’art i dels nombrosos curiosos que durant el pont de Tots Sants es passejaven per l’avinguda Meritxell.

MonterosaSport cascos pintats
Foto: Paula Cristina

Un importador americà de HMR que va veure la “performance” a Instagram vol repetir aquest esdeveniment a Nova York, a la seva botiga de la 5ª Avinguda. Segueix al Facebook i a Instagram aquesta aventura de MonterosaSport.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Cascos pintats per l'elena quagliati
Foto: Paula Cristina