Tom Donnenwirth i Teresa Costa, es coronen a la Multisegur Volta als Ports

La 42a edició de la Multisegur Volta als Ports d’Andorra, disputada el passat cap de setmana, va comptar amb  un miler de participants, de setze nacionalitats diferents, consolidant la prova com l’esdeveniment cicloturista amb més seguiment a Andorra.

Entrega de dorsals Volta als Ports

Enguany, la prova va comptar amb un total de quatre recorreguts i amb diferents nivells de dificultat. Tots els recorreguts partien del Prat del Colat de la Massana i tenien com a objectiu coronar la Coma d’Arcalís. Pel que fa al recorregut més professional, va comptar amb 109 quilòmetres i un desnivell de 3.232 metres, coronant els ports de la Peguera, la Comella, Beixalís i arribada a Arcalís. El segon, va constar de 81 quilòmetres, el tercer, de 53 quilòmetres i el quart, de 27 quilòmetres.

Cursa de Multisegur Volta als Ports 2019

Sens dubte, un gran esdeveniment amb tots els al·licients per a satisfer els amants d’aquest esport, que en els últims anys ha vist com el Principat es convertia en l’epicentre, no només dels entrenaments d’una gran part dels corredors professionals del pilot internacional, sinó també de la seva residència habitual. Els organitzadors que, any rere any, han millorat aquesta prova, han superat amb nota, tant la quantitat dels participants com la qualitat de la competició. I, a més a més, ha comptat amb una participació rècord de fèmines, ja que enguany van prendre la sortida un total de 114 dones.

Vicenç Mateu a la Multisegur Volta als Ports 2019

A banda dels aperitius i begudes que va oferir l’organització, les diferents marques presents a la prova, van sortejar cada hora diferents productes i material, que el públic va saber agrair amb la seva massiva assistència, malgrat les inclemències del temps durant gran part de la prova. I, pel que fa als vencedors dels diferents recorreguts, van quedar de la següent manera:

Públic a la Multisegur Volta als Ports 2019

Tom Donnenwirth i Teresa Costa van ser els guanyadors del recorregut llarg, el ciclista francès amb un temps de, 3h 45’ 58”, i la catalana, amb un temps de, 4h 36’ 34”. El podi en categoria masculina el van completar, Sébastien Pillon i Robin Christophe. El millor andorrà va ser David Fernández, que va creuar en setè lloc la línia de meta, amb un temps de 3h 54’ 59”. Pel que fa a la resta d’andorrans, destacar el temps de Xavier Jové, 4h 06’ 28”, Òscar Cabanas, 4h08’08” i Irineu Esteve, que va entrar en la 34a posició, amb un temps de, 4h 15’ 37”. En categoria femenina, Sylvia Zuñiga i Charlotte Felouse, van acompanyar al podi Teresa Costa, que es va alçar amb el triomf per segon any consecutiu. Pel que fa a les corredores del país, cal destacar l’actuació de Maria Fargues, 12a classificada, amb un temps de 6h 36’ 44”.

Guanyadors Multisegur Volta als Ports 2019

La prova, que va comptar amb la participació d’un miler de ciclistes, ha estat possible gràcies a l’esforç dels agents de circulació, policia, protecció civil, mobilitat, més de 150 voluntaris, els col·laboradors: Quiero mis fotos, Sport no limit Travel, Cafè El Conseller, Caldea, Valtorre, Hero, Neon, Viladomat, 226ERS, OXD, Ford, Andorra Territori Ciclista, Jorma, Anyós Park, Comú d’Andorra la Vella, Comú de La Massana, Comú d’Ordino, Federació Andorra de Ciclisme i Sismic. Els patrocinadors: Multisegur Assegurances, Andorra Turisme i Vallnord. I, per últim, els organitzadors: VSL i ACA (Agrupació Ciclista Andorra).

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.