El Museu Thyssen i Bomosa, units per la tinença responsable d’animals

L’art és una eina polivalent que, a més de representar interpretacions de diferents realitats, és capaç de promoure canvis socials. El Museu Carmen Thyssen Andorra, any rere any, ha estat part fonamental per a la difusió de l’art entre nens i adults, i actualment fa binomi amb Bomosa per a sensibilitzar sobre la tinença responsable d’animals.

Roda de premsa al Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Paula Cristina

A la roda de premsa de presentació, va assistir Guillermo Cervera, director artístic del Museu Carmen Thyssen Andorra, que va explicar que l’activitat, consistent en un #pleinair, serà lúdica i educativa, amb la finalitat de donar visibilitat als gossos de la Gossera Oficial d’Andorra, per a promoure la seva adopció.

Guillermo Cervera director artístic del Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Paula Cristina

La jornada tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 1 de juny, amb sessions de pintura i dibuixos a l’aire lliure per a tota la família. L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i la botiga By Mascota, també hi participaran.

Carmen Rivera directora de Bomosa
Foto: Paula Cristina

Pel que fa a Bomosa, la directora, Carmen Rivera, va ressaltar que uns dels motius de l’organització filantròpica és, entre altres valors, la protecció i el benestar dels animals, a través de la sensibilització amb eines com ara l’art i el foment de la cultura.

Aliança entre el Museu Carmen Thyssen Andorra i Bomosa
Foto: Paula Cristina