The Embassy, Basilicus i Breguet, la fórmula perfecta

Quan The Embassy va obrir les seves portes, va ser amb la intenció de transformar el concepte de comerç de luxe al Principat d’Andorra, i ho va assolir. El recinte comercial va acollir una presentació exclusiva sense comparació, amb la marca suïssa de rellotges, Breguet, i els vins exclusius del celler Basilicus, d’Hongria.

Rellotge Breguet a The Embassy
Foto: César De Pablos

Acompanyada per les seves filles, Meritxell i Mireia, la propietària de The Embassy, Rosa Pons, va manifestar el seu agraïment als privilegiats convidats, que no van perdre l’oportunitat de conèixer les novetats i secrets que Breguet i Basilicus presenten al país. “Teníem el somni de comptar amb la presència d’una marca rellotgera tan prestigiosa com a Breguet i ha estat una recerca de molts anys, finalment, ja és aquí amb nosaltres”, comentava Pons.

Rosa Pons, Meri Marsà i Mireia Marsà a The Embassy
Foto: César De Pablos

Philippe Huertas, brand manager de Breguet Espanya, va oferir un recorregut històric per la marca que, des del 1775, ha fabricat rellotges per a grans personalitats del món com ara la reina Maria Antonieta, l’emperadriu Josefina o l’emperador Napoleó Bonaparte. Huertas va puntualitzar que, a més del llegat de Breguet, la marca destaca per la seva finesa, l’atenció als detalls, el rigorós control de qualitat i per la seva capacitat de produir el 100% dels components de cada rellotge.

Philippe Huertas presentant Breguet a The Embassy
Foto: César De Pablos

D’altra banda, Eszter Abraham, representant de l’empresa Bodegas Hungaras, va presentar l’exquisida varietat de vins del celler Basilicus, elaborats a la regió vinícola de Tokaj, a Hongria. Anomenat Tokaji Aszú, aquest vi promet ser un producte innovador al mercat andorrà, perquè es perfila com a un vi de gamma alta, ideal per a compartir moments especials. La història de Tokaji Aszú va començar el 1650 i, des d’aquell moment, ha estat considerat com a “el vi dels reis i el rei dels vins”, perquè personatges emblemàtics com ara Napoleó III, Luis IV de França i la reina Victòria d’Anglaterra, van tastar aquest producte artesanal.

Eszter Abraham a la presentació de Breguet i Basilicus
Foto: César De Pablos

La vetllada va cloure amb aperitius i delicatessen elaborats per les mans expertes de The Chef’s Table, que van combinar perfectament amb la selecció de vins de Basilicus. Una de les afortunades convidades, com a part d’un sorteig entre els assistents, es va emportar una ampolla de l’aclamat Tokaji Aszú 2011, de 6 puttonyos –unitat de mesura de la dolçor dels vins originaris de la regió de Tokaj.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Parella emprovant-se un rellotge Breguet a The Embassy
Foto: César De Pablos