Música vibrant i botifarres a la Festa Major de Soldeu

Amb l’arribada de l’època estiuenca, les festes majors comencen a fer vibrar les diferents parròquies i pobles del Principat. Entre els passats 11 i 12 de juliol, Soldeu va celebrar la seva Festa Major, on no va faltar la música més pintoresca i l’ambient més agradable.

Fotos: César Vidal

Festa Major de Soldeu

A les 16.45 hores de dissabte, dia 11 de juliol, els esclats de la traca van anunciar l’inici de la Festa Major de Soldeu, quina primera activitat va estar adreçada als més menuts, amb l’espectacle ‘Explosive’, amb el qual els infants van ser partícips d’una tarda de jocs i animació musical.

Festa Major de Soldeu

A la nit, va ser el grup Euphoria l’encarregat d’encendre la pista de ball, amb els millors èxits de la música afro-caribenya i la cultura pop. El duet femení, que ja compta amb un important nombre de presentacions al Principat, va fer tremolar el sòl amb els seus ritmes enganxosos, que van ser del gust dels assistents.

Botifarrada a la Festa Major de Soldeu

L’endemà va tenir lloc la missa solemne, a l’envelat instal·lat a la plaça de Soldeu, mentre que els infants, posteriorment, es van convertir en els protagonistes quan el show d’animació infantil ‘Ballem d’arreu del món’ dur a terme la seva presentació. Aquest mateix dia, a la nit, la botifarrada popular va aplegar tota mena de visitants, entre turistes i residents, que van acudir-hi a gaudir d’una estona diferent, de la qual va ser partícip el cònsol major de la parròquia de Canillo, Francesc Camp.

The Soundsets a la Festa Major de Soldeu

Mentre l’aroma de la botifarra a la brasa feia delirar alguns, The Soundsets Band va oferir un concert eufòric, divertit i ple de cert humorisme, amb el qual els espectadors van sortir gratament sorpresos. El castell de focs, finalment, va donar per tancat un cap de setmana que no va deixar ningú indiferent.