Després de la setmana de Jazz al carrer, l’agost s’omple de Músiques del món

La plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany torna a ser l’epicentre dels concerts d’estiu, on cada tarda s’ofereix una actuació i, a més, també s’hi organitzen nits temàtiques dedicades a estils i ciutats internacionals sota el títol Músiques del món.

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany

La música és un dels trets d’identitat de les activitats culturals i d’oci de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Fidel a la seva cita, la 35a edició del festival Colors de Música ofereix un ampli ventall d’actuacions a través de tres propostes: Jazz al carrer, Músiques del món i Nits del món. Com cada any, la plaça Coprínceps és l’epicentre del certamen, on actuaran la gran majoria dels solistes i grups de cada cicle. El festival també ofereix diverses propostes puntuals.

Músiques del mónEl cicle de Jazz al carrer ha tingut lloc al llarg de la segona setmana de juliol. Durant una setmana, cada tarda, a les 19.30 hores a la plaça Coprínceps, el públic ha pogut gaudir de les actuacions d’Antonio Ciacca Trio, Domino Swing Quartet, Tirapajazz, Angue & Her Hot Jazz Trío, Gwen Perry & Michele Faber Trío i Drop Collective. Una setmana dedicada al jazz que es va recuperar fa un parell d’anys, després de més d’una dècada d’aturada del prestigiós Festival de jazz d’Escaldes, que ha recuperat l’esperit en un format més petit i popular.

Durant l’agost, el públic podrà gaudir d’una quinzena de concerts del cicle Músiques del món. Del 5 al 28 d’agost, prepara’t per escoltar formacions nacionals i internacionals d’estils i procedències ben diverses: Sant Pau Rhum Band, Pas’n’ fals, Undercovers, Martha Roquett, Concert jove, Capitan Vinilo, Big Bet + Sax Attack, Sambà de festa, The Scarlett Brotherhood, Nino Galissa, Virginia & The Woolfs, Red Pèrill, Love it i, per cloure el cicle, Odara Trio. Totes les actuacions tindran lloc a l’escenari de la plaça Coprínceps, a les 19.30 hores.

Músiques del mónEl Comú d’Escaldes-Engordany també organitza les Nits del món, trobades de música i gastronomia que esdevenen vetllades plenes de sabors i ritme. Durant el mes de juliol ja han tingut lloc la Nit a Sao Paulo i la 5a edició del Nit del Silenci. Durant l’agost, el dia 1 viurem la Nit a Tijuana, el dia 15, la Nit a Gràcia (Barcelona) i el dia 29, la Nit a Detroit. Totes les vetllades tindran lloc a l’escenari de la plaça Coprínceps, a les 21 hores, on a més de música podreu gaudir de gastronomia temàtica segons a què està dedicada cada nit.

Pel que fa als concerts de gran format inclosos al 35è Colors de Música, la Sala del Prat del Roure acollirà el 10 d’octubre l’espectacle ‘Hija de la Luna’, un homenatge a Mecano en commemoració del 25è aniversari del tour Aidalai.

Músiques del mónDescarrega’t el programa complet del 35è festival Colors de Música a la pàgina web www.e-e.ad.

democrates 2023