Niña Pastori va posar el públic de l’Auditori “bajo sus alas”

Dijous passat hi va haver una cita ineludible a l’Auditori Nacional d’Andorra, ja que l’artista espanyola Niña Pastori, visitava el Principat per lluir-se amb el seu darrer treball, “Bajo tus alas”.

Públic al concert de Niña Pastori
Foto: Paula Cristina

En aquesta entrega, la cantant andalusa ha comptat amb la col·laboració d’altres artistes com ara Vanesa Martín o Pablo Alborán, i combina melodies tradicionals amb altres més actuals. La cantant i compositora gaditana és un monstre de la música i  compta, en el seu extens palmarès, amb diferents reconeixements internacionals com ara els Grammy Latino, conquerits en quatre ocasions i és l’única cantant flamenca que s’ha fet amb aquest guardó.

Concert Niña Pastori al Principat d'Andorra
Foto: Paula Cristina

Amb aquestes credencials, l’actuació de Niña Pastori no podia decebre ningú i, tal com va passar en els anteriors concerts de la Temporada 2019, amb Love of Lesbian, Els Pali i Fito Paez, la gaditana es va ficar el públic a la butxaca amb una execució magistral, que va entusiasmar el públic assistent; que per quarta vegada va omplir l’Auditori i va penjar el cartell d’”Entrades exhaurides”.

Niña Pastori a Andorra
Foto: Paula Cristina

Així que, vist l’èxit d’aquesta temporada, que està desbordant totes les previsions, no espereu fins a l’últim moment per a gaudir de la següent proposta, el pròxim dia 3 d’abril, amb el pianista britànic James Rhodes, que interpretarà un programa totalment nou, amb peces de Bach, Chopin i Beethoven.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Baixista al concert de Niña Pastori
Foto: Paula Cristina