Fito Páez fa petit l’Auditori Nacional d’Andorra

Una vegada més, l’Auditori Nacional d’Ordino, es va quedar petit per veure la tercera actuació pertanyent a la temporada 2019: un concert magistral de Fito Páez. Sens dubte, després  de l’èxit de públic enregistrat als anteriors concerts de Love of Lesbian i Els Pali, ningú no podia imaginar que es tornaria a enregistrar un ple absolut i que la gent tornaria a vibrar amb una altra actuació magistral per part del cantautor argentí; però la història es va repetir i l’èxit d’aquesta temporada està molt per sobre de totes les previsions inicials.

Auditori Nacional d'Andorra ple pel concert de Fito Páez
Foto: Nelly Dedea

Solo Piano, és el nom de la gira en què Páez es despulla només amb el seu piano i després de visitar, Londres, Nova York, Los Angeles o Barcelona, era el torn de visitar Andorra. L’argentí va entusiasmar el públic andorrà amb una actuació que va demostrar el perquè dels seus cinc Grammy o els més de 3.500.000 discos venuts arreu del món. Amb un format molt simple i absolutament instrumental, l’artista va repassar algunes de les seves cançons més conegudes i el públic va poder vibrar i cantar, alguns dels seus temes més coneguts.

Fito Páez a Andorra
Foto: Josep Segura

La següent proposta és la visita de la cantant andalusa Niña Pastori, el pròxim dia 7 de març, amb la gira ‘Bajo tus alas’, una altra proposta al més alt nivell, que segurament tornarà a penjar el cartell d’”Entrades Exhaurides”. La cantant i compositora gaditana és un altre monstre de la música i també compta, en el seu extens palmarès, amb diferents reconeixements internacionals com ara els Grammy Latino, conquerits en quatre ocasions. També és l’única cantant flamenca que s’ha fet amb aquest guardó.

Públic al concert de Fito Páez
Foto: Nelly Dedea

Així que, si no us voleu perdre una altra actuació magistral a l’Auditori Nacional d’Andorra, no espereu a reservar la vostra entrada, ja que cada actuació de la temporada 2019 es compta per un ple absolut, amb el ja famós cartell que ens indica que hem arribat tard.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic al concert de Fito Páez a Andorra
Foto: Nelly Dedea