(+Fotos) Gran afluència de públic a ‘On/Off’, la nova peça de la Companyia Líquid Dansa

La nova obra de la Companyia Líquid Dansa explora els efectes de la llum sobre els cossos, les seves ombres i diferents efectes visuals capaços d’enganxar l’espectador. El Teatre Comunal d’Andorra la Vella va acollir les dues primeres funcions de la peça.

Fotos: César De Pablos

‘On/Off’, la nova peça de la Companyia Líquid DansaLa qualitat de les arts escèniques al Principat d’Andorra continua creixent, això és una realitat, però també és cert que el públic del país està cada vegada més receptiu a noves propostes. Els dies 26 i 27 de gener, hi va haver una confluència d’ambdós aspectes que va deixar com a resultat un auditori satisfet i uns artistes molt il·lusionats.

‘On/Off’ és el títol de l’obra en qüestió, interpretada pels ballarins Pauline Da Costa, Anna Frases, Cristina Mañosas, Aina Pérez, Verònica Pérez, Dan Sampaio i Mònica Vega. Es tracta d’una peça dansa teatralitzada, de “creació comunitària” entre diferents membres de la Companyia Líquid Dansa, “per a la qual ens vam inspirar en la bellesa de la llum quan cau sobre un cos o sobre un objecte”, segons va explicar Vega, que també és fundadora i codirectora de l’escola Líquid Dansa i col·laboradora en algunes de les produccions de la Fundació ONCA i l’Escena Nacional d’Andorra (ENA).

Llanternes, reflectors i llums LED en mà, “poquet a poquet anem tirant de cada fil i van sorgint ambients i escenes que ens produeixen emocions”, guiades per una banda sonora que trasllada l’espectador a pel·lícules icòniques com ara Trainspotting, Star Wars i qualsevol de l’agent 007, gràcies a un joc de llums i ombres creades realment fascinant.

Per al 2023, la Companyia Líquid Dansa es planteja com a repte portar ‘On/Off’ a més escenaris.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Gran afluència de públic a ‘On/Off’, la nova peça de la Companyia Líquid Dansa

democrates andorra