Patrízia Klein fa ballar l’auditori del Complex Sociocultural i Esportiu d’Encamp

La cantant andorrana Patrízia Klein, actualment resident a Bordeus, va mostrar el millor del seu repertori a un públic molt animat, en una trobada musical patrocinada per Nova Constructora.

Fotos: Paula Cristina

Persones ballantNova Constructora, amb Jose Costa al capdavant, és una empresa de construcció que aposta per l’esport i les cultures andorranes i portuguesa, a través del patrocini d’espectacles, equips esportius i agrupacions culturals.

José Costa, propietari de Nova ConstructoraMés de 300 persones es van reunir, al Complex Sociocultural i Esportiu d’Encamp, per a gaudir de la melodiosa veu de Patrízia Klein, qui va fer gala del seu talent en presentar les cançons que componen el seu àlbum E Só Fugidinhas, sota el segell discogràfic Pais Real Produções. La cantant, tot i que és nascuda a Andorra, té molt arrelada la seva herència portuguesa i va saber guanyar-se el públic immediatament.

Cantant Patrízia Klein i ballarinesLa vetllada també va estar amenitzada per l’agrupació Som 2000 que, amb els seus ritmes tradicionals de Portugal, va mantenir viva l’ànima de la festa, mentre que els convidats també van poder gaudir de diferents àpats típics de la gastronomia lusitana, preparats per Aurora “Lola” Da Costa Martins, mare de la cantant Patrízia Klein. La Cristiana Sá, acordionista i cantant, també va enlluernar el públic amb les seves interpretacions, i va presentar diferents produccions del seu disc Sou Do Norte, que enalteix les seves arrels de la vila de Ponte da Barca, a la comunitat de l’Alto Minho.

Aperitius portuguesosTant per a Nova Constructora, en el seu rol de patrocinador oficial, com per als artistes, el resultat va ser molt favorable, ja que la resposta del públic va superar totes les expectatives i, una vegada més, van portar una petita pinzellada de Portugal als Pirineus andorrans.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Família de Jose Costa