Patxi Leiva va portar la seva calidesa al Palau de Gel

Entre els patinadors que van omplir la pista de gel i un públic que mai no va parar de corejar les seves cançons, el Patxi Leiva va interpretar part dels seus èxits al Palau de Gel de Canillo, com a part de la gira “Endorfines”.

Fotos: César De Pablos

Concert del Patxi Leiva a Canillo

Assegut a les grades o patinant a la pista de gel? Aquesta va ser un dels interessants interrogants que van haver de plantejar-se els fidels seguidors del Patxi Leiva, que van ser testimonis d’un càlid recital de l’artista, que va protagonitzar un espectacle carregat d’energia i bon rotllo.

Concert de Patxi Leiva a la Pista de Gel

“Andorfines” és el nom del nou treball que el Patxi Leiva porta entre mans, amb la promesa de fer ballar i causar emocions positives en tot aquell que escolta alguna de les seves cançons. Això va quedar en evidència el passat dissabte, dia 12 de desembre, quan els espectadors del Palau de Gel, entre somriures i aplaudiments, van entregar-se en cos i ànima per corejar les cançons del compositor d’origen andalús.

Patxi Leiva en Concert al Palau de Gel

“A mi el que em motiva és el contacte amb el públic, l’intercanvi d’emocions”, comentava el Patxi en un article signat pel BonDia, tan sols un dia abans d’agafar el “micro” i la seva guitarra. I és que no resulta cap secret per a ningú que el Patxi Leiva és un artista d’escenaris, de performances en directe, quin veritable talent és el d’enganxar l’espectador i fer-lo partícip de cada concert, de cada acord, de cada estrofa. Afortunadament per a ell –i per als que estimen la seva música–, la seva calidesa va tornar a ser-hi present, però amb un ingredient extra que, ara més que mai, el nostre país necessita: una injecció d’endorfines per fer-nos somriure.