Philip Martin’s presenta les seves novetats a Andorra

Parlar de Philip Martin’s, és parlar d’un referent de l’estètica i la cura del cabell, que ofereix la millor qualitat de productes orgànics, naturals i bio-compatibles. La casa italiana, que ha apostat any rere any pel mercat andorrà, va oferir una jornada formativa per als professionals de l’estilisme del país, que va resultar molt enriquidora i profitosa.

Estilistes andorranes amb productes Philip Martin's
Foto: César De Pablos

A més de presentar les innovacions que Philip Martin’s porta per al 2019, Jacopo Luconi, tècnic de la marca, va oferir un taller de capacitació sobre l’aplicació dels tints capil·lars de la línia Organic Base Color, que destaca per donar un color al cabell, amb acabats professionals i brillantor natural, una fórmula lliure de parabens i d’amoníac.

Productes Philip Martin's
Foto: César De Pablos

Altres novetats, presentades a l’hotel Atiram Cèntric, van ser les herbes naturals de pigmentació de la línia Henné, que es poden combinar amb diferents colors i tonalitats, per a proporcionar els millors resultats en qualsevol tipus de cabells.

Model amb proves de tintat de cabells
Foto: César De Pablos

Philip Martin’s és un fabricant de cosmètics, avalat per 13 anys de trajectòria en la qual ha evolucionat, adoptant una filosofia de compromís i cura amb el medi ambient. Comercial Renoir, empresa pionera en la distribució de productes de perruqueria, estètica i salut, ofereix en exclusiva tota la gamma de productes Philip Martin’s per al Principat d’Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Estilistes amb el formador Philip Martin's
Foto: César De Pablos