La primera edició de Moda y Arte promet continuitat

El passat dimecres, es va celebrar la primera edició del certamen Moda y Arte, un esdeveniment que combina dues fórmules infal·libles a l’hora de conquistar el públic assistent. D’una banda, les desfilades de moda i d’altra banda, les actuacions musicals; aquest va ser el còctel exitós, que la Yolanda Cid, directora de Modelsy Artists, va escollir per a l’arrencada d’un certamen, que promet moltes més edicions.

Model Masculí al Moda y Arte 2019
Foto: Josep Segura

L’escenari escollit per a l’ocasió, va ser el Restaurant Beluga, on el nombrós públic assistent va poder gaudir d’una excel·lent proposta culinària. Pel que fa als models, van desfilar per la passarel·la improvisada per a l’ocasió, Jessica Iglesias, Joana Vita, Sabrina da Silva, Lisa Baumgärtner, Gemma Serkedaki, Bruna Arraes, Daniel Afonso, Dayane Huerta, Fiona Fabrega, Iván Alejo, Melissa Techera, Mónica Fernández, Natalie Martínez, Óscar Durán, Sol Flow, Tatiana Misco, Soumaya Douhri, així com la guanyadora de World Top Model 2018, Paula Cristina Da Silva.  També hi van desfilar els models júnior, Audrey Mae, Chloé Gutiérrez, Daianne Morais, Yara Oliveira, Ariana Alves, Inés Barbeitos, Xavier Pinto, Gabriela Inés i Kelli Lima.

Convidats d'honor a la mostra Moda y Arte 2019
Foto: César De Pablos

Dmitriy Ozerov, per Conte Shop Andorra; Elvira, per CO2  i Tatiana, per The Embassadress; van aportar les darreres tendències en moda primavera-estiu, tant per dona com per a home, unes col·leccions que van entusiasmar als presents.

Model de banyador a la presentació Moda y Arte 2019
Foto: Josep Segura

Tanmateix, entre desfilada i desfilada, diferents artistes amateurs, van amenitzar la vetllada amb música en directe, de diferents estils. Els encarregats de posar la nota melòdica a l’acte van ser, Andrea Leitao, Carolina Graciano, Angie Millan, Bruno Martel a la guitarra, i la nota llatina, que va venir de les veus d’Allen Roldan, Sol Flow i Jota.

Presentació musical a la Moda y Arte 2019
Foto: César De Pablos

En finalitzar la vetllada, tant els participants en l’esdeveniment, com Yolanda Cid, es van mostrar molt satisfets d’aquesta primera edició de ‘Moda y Arte’ i aposten per consolidar el certamen, després de valorar les excel·lents sensacions que va deixar aquesta combinació entre moda, música i gastronomia.

Model Paula Cristina Da Silva a la Moda y Arte 2019
Foto: Josep Segura

Aquesta edició ha estat possible gràcies als diferents col·laboradors que van donar suport a aquesta iniciativa, com ara l’Esbart Valls del Nord, The Place, Conte Shop Andorra, NYX, CO2, MAR The Embassadress, AR i Dona Secret. També, cal destacar la presència i l’assessorament de l’ex-model internacional Oana Petrescu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Yolanda Cid i Oana Petrescu amb perfum Eau d'Andorra
Foto: César De Pablos