Pyrénées Andorra, finestra de l’art contemporani

Amb la inauguració de l’exposició ‘The Art One’, Pyrénées Andorra obre un nou espai per a l’art contemporani. En total, sis artistes de projecció internacional exposen les seves obres des del passat 12 de febrer.

Fotos: César Vidal

Pintures a 'The Art One' nova exposició a Pyrénées AndorraLa sala VIP de Pyrénées Andorra, ubicada a la 4 planta del conegut recinte comercial, es va convertir en una galeria d’art després d’acollir l’exposició ‘The Art One’, on l’art contemporani és el veritable protagonista. Blanca Vernis, Cristina Cabané, Tatiana Blanqué, Judas Arrieta, Bernat Berini i Thomas Martensoon, són els sis referents que engalanen l’espai amb les seves peces d’art, que van des dels paisatges i l’art figuratiu fins a l’abstracció i el pop art.

Convidats a la nova exposició a Pyrénées AndorraA l’acte oficial d’inauguració, van assistir diverses personalitats, com ara Patrick Pérez, president del Grup Pyrénées; Cristina Urbiola, vicepresidenta de la Fundació Jacqueline Pradere; Christina de Vreeze-Cabrera, museòloga i directora general de la consultora CVC Fine Art, així com altres membres de l’equip de Pyrénées Andorra, que mai no van deixar de gaudir de les fines obres d’art presentades a la vetllada. Les artistes Blanca Vernis i Cristina Cabané també van acudir a la inauguració.

‘The Art One’ és la primera exposició que Javier Ledesma realitza com a comissari, al Principat d’Andorra, i es podrà apreciar a la sala VIP de Pyrénées Andorra, fins al 19 d’abril.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Cristina Urbiola de Pérez a la nova exposició a Pyrénées Andorra