Grans Magatzems Pyrénées rep el ‘Certificat Comerç Excel·lent’

El passat 2 de desembre, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, va reconèixer l’excel·lència de Grans Magatzems Pyrénées, a través d’un certificat que cap empresa del seu sector ostenta al país.

Foto: Pyrénées Andorra

Grans Magatzems Pyrénées es va convertir en la primera empresa de la seva categoria en obtenir el ‘Certificat Comerç Excel·lent’, lliurat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS), després d’aprovar un minuciós procés d’anàlisi de la situació general de l’empresa.

El segell va ser lliurat per Pilar Escaler, directora de la CCIS, al sotsdirector de vendes de Grans Magatzems Pyrénées, Cyrille Gaston Elgueta, que va destacar “la professionalitat del procés i la gran utilitat de la informació que es desprèn a l’hora d’elaborar els plans d’accions en diferents àmbits de la competitivitat del negoci”.

Pilar Escaler i Cyrille Gaston de Pyrénées AndorraL’estudi comprèn la diagnosi del punt de venda i anàlisi de la presència online de l’establiment, així com un procés de mystery shopping, enquestes al client extern de l’establiment, disseny d’un pla d’accions individualitzat per a cada establiment i, finalment, una avaluació dels resultats obtinguts d’aquest pla i la correcció de possibles desviacions.

Aquest programa de qualitat va ser posat en marxa per la CCIS el passat mes de maig, i està concebut per a donar l’oportunitat als comerços d’elevar la seva categoria i obtenir un pla d’accions de millora a mitjà termini. La iniciativa s’inscriu en el Pla estratègic de Turisme de Compres, endegat pel Govern d’Andorra, per a potenciar la competitivitat i l’activitat del sector.

Amb l’assoliment d’aquesta fita, Grans Magatzems Pyrénées es converteix en la sisena empresa en obtenir el ‘Certificat de Comerç Excel·lent’, sumant-se així a Pons & Bartumeu, Materials Pons, Establiments Garrallà, Cana Empreses (Calzedonia) i Ferreteria Principat.