Manacor Grill, l’excel·lència del Dry Aged Beef

Si vols gaudir del millor filet, amb una textura tendra i un sabor intens i deliciós, el restaurant Manacor, del complex gastronòmic Caves Manacor, és una referència inequívoca al nostre país, ja que és pioner en el procés de maduració càrnia al nostre país i compta amb el sistema “dry aged” al Principat d’Andorra.

Fotos: Nelly Dedea / Caves Manacor

Un “chuletón”, T-bone o T-bone steak de bou madurat amb el procés de “dry aged”, és sinònim i garantia de sabors, que delecten, i textures tendres que captiven el teu paladar, ja que aquest sistema afavoreix un procés equilibrat de maduració de la carn, amb el qual s’aconsegueixen aquestes característiques, gràcies als enzims naturals que hi intervenen i que eliminen la humitat i trenquen els teixits dels músculs. El resultat? Un producte exquisit de primeríssima qualitat on la carn és la protagonista.Dry Aged Beef Restaurant Manacor

Si bé dinar o sopar al Manacor és tota una experiència, tant pel servei com pels seus àpats, un dels atractius pel qual destaca el restaurant és, sens dubte, per la possibilitat que té el comensal de portar el control total de la cocció de la carn amb una pedra ardent sobre la taula.

La qualitat de Manacor és innegable i va quedar demostrat amb el reconeixement obtingut a la 28 Mostra Gastronòmica d’Andorra, celebrada a Ordino, on el seu entrecot gurmet prèmium, madurat amb sistema “dry aged”, va rebre el primer premi al “Millor Plat Tradicional”.

El Manacor, del complex Caves Manacor, és un restaurant pioner del procés de maduració de la carn al Principat d’Andorra.

Si bé les carns són el punt fort del local, també destaquen com a entrants l’amanida gormanda amb foie gras, pedrers d’ànec i formatge de cabra gratinat, l’escudella tradicional dels Pirineus, els ous trencats amb patates, pernil ibèric, foie gras i tòfona o els ous Manacor amb sobrassada mallorquina, pernil ibèric i formatge de Maó. Un dels plats estrella del restaurant són els cargols a la llauna, un plat per recordar.

Dry Aged Beef Restaurant ManacorEl restaurant Manacor, fundat per Víctor Alonso i gestionat amb el suport dels seus familiars, Sònia, Josep i Víctor, és tota una referència a la zona del Tarter, ja que està inclòs en un complex comercial on s’hi troba de tot. És important destacar que es pot menjar, pràcticament, a qualsevol hora, ja que la cuina és oberta des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit, fet que el fa una opció més que idònia per a celebrar tota mena d’esdeveniments, com ara sopars d’empreses, comunions, batejos i, per descomptat, per a gaudir d’un agradable moment amb motiu de les festes nadalenques.