Restaurant Manacor, especialistes en carn macerada

Al restaurant Manacor Grill del Tarter són especialistes en carn macerada Premium amb el sistema “dry aged”, la qual cosa li dona un sabor intens i una textura tendra.

Cavas Manacor Grill Restaurant
Foto: Nelly Dedea

Dinar o sopar al restaurant Manacor és una experiència diferent per a les persones que volen tastar una carn al seu gust, tendra i deliciosa. Totes les peces del “chuletón”, T-bone i T-bone steak, arriben a taula amb una pedra ardent perquè el comensal mengi la carn al seu punt de cocció ideal.

Xuletó a la brasa manacor
Foto: Nelly Dedea

El sistema “dry aged” està basat en un procés de maduració de la carn amb el qual s’aconsegueix un sabor intens i una textura tendra. Gràcies als enzims naturals que intervenen en aquest procés, s’aconsegueix eliminar la humitat i trencar els teixits dels músculs. El resultat és exquisit.

Carn del Restaurant Manacor
Foto: Nelly Dedea

Entre els entrants, destaquen l’amanida gormanda amb foie gras, pedrers d’ànec i formatge de cabra gratinat, l’escudella tradicional dels Pirineus, els ous trencats amb patates, pernil ibèric, foie gras i tòfona o els ous Manacor amb sobrassada mallorquina, pernil ibèric i formatge de Maó. Un dels plats estrella del restaurant són els cargols a la llauna, un plat per recordar.

Cargols a la llauna
Foto: Nelly Dedea

El restaurant Manacor és tota una referència a la zona del Tarter, està inclòs en un complex comercial on s’hi troba de tot. És important destacar que s’hi pot menjar a qualsevol hora, ja que la cuina és oberta des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit.

Façana Restaurant Manacor
Foto: Nelly Dedea